Si mund ta di nëse softueri mund të riparojë skedarin tim të bazës së të dhënave MDF (.mdf) me sukses me versionin demo falas?

Kur përdorni versionin demo, pas procesit të riparimit, nëse skedari juaj është i rikuperueshëm, atëherë do të shihni një kuti mesazhesh ku ka një buton "Trego të Dhënat", klikoni atë buton, do të jeni në gjendje të shihni të gjitha të dhënat e rikuperueshme në bazën e të dhënave.

Sipas këtyre informacioneve, ju mund të dini nëse DSR punon në skedarin tuaj dhe të porosisni versionin e plotë për të marrë të dhënat e rikuperuara në bazën tuaj të të dhënave MDF të korruptuar.

  • 1 Ushaários acharam útil
Respekt Estaosta lhe foi útil?

Artikuj të ngjashëm

çfarë është DataNumen SQL Recovery?

DataNumen SQL Recovery(DSR) është një mjet i fuqishëm për të riparuar skedarët e korruptuar MDF. Ajo mund të rimarrë tuaj ...

Cili lloj i skedarëve MDF mund DataNumen SQL Recovery riparimi?

DataNumen SQL Recovery(DSR) mbështet SQL Server Formati MDF 2005, 2008, 2008 R2, 2012 dhe 2014.

Unë nuk arrita të riparoj skedarin tim MDF me DataNumen SQL Recovery, pse?

Kontaktoni ndihmën tonë teknike: support@datanumen.com . Nëse është e mundur, ju lutemi kurseni edhe riparimin ...

Si të porosisni versionin e plotë të DataNumen SQL Recovery?

Versioni demo do të tregojë të gjitha të dhënat e rikuperueshme në bazën tuaj të të dhënave të korruptuara, por nuk do të dalë ...

Çfarë ndodh pasi të dërgoj porosinë?

Në përgjithësi, ju mund të shkarkoni versionin e plotë të DSR menjëherë pas dërgimit të porosisë në internet ...