simptomë:

Mund të hapni dosje në dosje jashtë linje (.ost) dosjen, por nuk mund t'i sinkronizojë ato me serverin Exchange, ose të hasni mesazhe të ndryshme të gabimeve të sinkronizimit të treguara në regjistrin e sinkronizimit në dosjen Fshirë artikuj.

Shpjegim i saktë:

Ky gabim nënkupton tuajin OST skedari është i korruptuar, ose një ose më shumë mesazhe email në OST skedari është dëmtuar dhe procesi i sinkronizimit nuk mund t'i korrigjojë ato.

Zgjidhja:

Nëse janë një ose disa mesazhe të gabuara të postës elektronike që shkaktojnë gabimin, atëherë nganjëherë thjesht mund t'i fshini këto mesazhe për të zgjidhur gabimin. Gjithashtu Microsoft ofron OST Mjet i Kontrollit të Integritetit që mund të rregullojë disa gabime të vogla të sinkronizimit gjithashtu. Sidoqoftë, për most rastet, zgjidhja më e mirë për të parandaluar humbjen e të dhënave dhe gabime të mëtejshme është përdorimi DataNumen Exchange Recovery, si në vazhdim:

 1. Mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në OST fotografi.
 2. Gjej OST skedari që shkakton gabimin. Ju mund të përcaktoni vendndodhjen e skedarit bazuar në pronën e shfaqur në Outlook. Ose përdorni Kërko funksion në Windows për të kërkuar për OST fotografi.
 3. Rikuperoni të dhënat jashtë linje në OST fotografi. Shkëmbimi OST skedari përmban të dhëna jashtë linje, përfshirë mesazhet postare dhe të gjitha sendet e tjera, në kutinë tuaj postare të Exchange, të cilat janë shumë të rëndësishme për ju. Për t'i rikuperuar dhe shpëtuar këto të dhëna, duhet përdorim DataNumen Exchange Recovery për të skanuar OST skedoni, rikuperoni të dhënat në të dhe ruani ato në një skedar PST Outlook pa gabime në mënyrë që të mund të përdorni të gjitha mesazhet dhe artikujt me Outlook lehtë dhe me efikasitet.
 4. Rezervo origjinalin OST fotografi. Për hir të sigurisë, më mirë ta kopjoni.
 5. Riemërtoni ose fshini origjinalin OST fotografi.
 6. Rregullo gabimin. Sigurohuni që cilësimet për llogarinë e emailit Exchange në Outlook janë të sakta dhe Outlook mund të lidhet me serverin tuaj Exchange me sukses. Pastaj restart Outlook dhe dërgoni / merrni postat tuaja elektronike në kutinë përkatëse të postës Exchange, e cila do ta lejojë Outlook të krijojë një skedar të ri dosjeje jashtë linje automatikisht dhe të sinkronizojë të dhënat e tij me kutinë postare të Exchange. Nëse kjo metodë nuk funksionon, atëherë profili juaj aktual i postës nuk është i saktë, dhe ju duhet ta fshini atë dhe të krijoni një të ri, si më poshtë:
  • 6.1 Mbyllni Microsoft Outlook.
  • Kliko 6.2 Start, dhe pastaj kliko Paneli i kontrollit.
  • Kliko 6.3 Kaloni te Pamja Klasike nëse jeni duke përdorur Windows XP ose versione më të larta.
  • 6.4 Kliko dy herë postë.
  • 6.5 Në Konfigurimi i postës kutinë e dialogut, kliko Shfaq profilet.
  • 6.6 Zgjidhni një nga profilin e pasaktë në listë dhe klikoni Heq për të hequr atë.
  • 6.7 Përsëritni 6.6 derisa të hiqen të gjitha profilet e pasakta.
  • Kliko 6.8 Shtoj për të krijuar një profil të ri dhe për të shtuar llogari email sipas cilësimeve të tyre në server.
  • 6.9 Start Outlook dhe sinkronizoni sërish kutinë tuaj postare, do të gjeni se problemi është zhdukur.
 7. Importoni të dhënat e rikuperuara në hapin 3. Pas tuaj OST problemi i skedarit është zgjidhur, mbaje të re OST hapni skedarin për kutinë postare të Exchange dhe hapni skedarin PST të krijuar në hapin 3 me Outlook. Ndërsa përmban të gjitha të dhënat e rikuperuara në origjinalin tuaj OST skedarin, ju mund të kopjoni artikujt e kërkuar në tuaj të ri OST skedoni sipas nevojës.

Referencat: