simptomë:

Kur përdorni një skedar PST Outlook me Microsoft Outlook, shihni mesazhin e mëposhtëm të gabimit:

Microsoft Outlook ka hasur në një problem dhe duhet të mbyllet. Na vjen keq per shqetesimin.

Shpjegim i saktë:

Kurdoherë që Microsoft Outlook has një gabim ose përjashtim të papritur, ai do ta raportojë këtë gabim dhe do të dalë. Ka arsye të ndryshme që do ta ngrisin këtë gabim, përfshirë korrupsionin e skedarit Outlook PST, defektet në programin Outlook, burimet e pamjaftueshme të sistemit, mesazhe të dëmtuara, etj.

Nëse është korrupsioni i të dhënave në skedarin Outlook PST që shkakton këtë gabim, atëherë mund të përdorni produktin tonë DataNumen Outlook Repair për të riparuar skedarin e korruptuar PST dhe për të zgjidhur problemin.

Referencat: