simptomë:

Ju hasni një numër të madh të artikujve të konfliktit në tuaj dosje jashtë linje (.ost) dosjen.

Shpjegim i saktë:

Ky gabim nënkupton tuajin OST skedari është i korruptuar ose i dëmtuar.

Zgjidhja:

Për të zgjidhur këtë gabim dhe për të parandaluar humbjen e të dhënave, ju lutemi ndiqni hapat më poshtë:

 1. Mbyllni Microsoft Outlook dhe aplikacione të tjera që mund të hyjnë në OST fotografi.
 2. Gjej OST skedari që shkakton gabimin. Ju mund të përcaktoni vendndodhjen e skedarit bazuar në pronën e shfaqur në Outlook. Ose përdorni Kërko funksion në Windows për të kërkuar për OST fotografi.
 3. Rikuperoni të dhënat jashtë linje në OST fotografi. La OST skedari përmban të dhëna jashtë linje, përfshirë email-et dhe të gjitha sendet e tjera, në kutinë tuaj postare të Exchange, të cilat janë të most rëndësi për ju. Për t'i shpëtuar këto të dhëna, duhet përdorim DataNumen Exchange Recovery për të skanuar të korruptuarit OST skedar, rikuperoni të dhënat në të, pastaj ruajini në një skedar PST Outlook pa gabime në mënyrë që të mund të përdorni të gjitha postat elektronike dhe sendet brenda Outlook lehtë dhe me efikasitet.
 4. Rezervo origjinalin OST fotografi. Për hir të sigurisë, më mirë ta kopjoni.
 5. Riemërtoni ose fshini origjinalin OST fotografi.
 6. Rregullo gabimin. Sigurohuni që cilësimet e llogarisë së emailit Exchange në Outlook janë të sakta dhe Outlook mund të lidhet me serverin tuaj Exchange me sukses. Pastaj restart Outlook dhe dërgoni / merrni emailin tuaj në kutinë postare përkatëse të Exchange, e cila do ta bëjë Outlook të krijojë një të re OST skedoni automatikisht dhe sinkronizoni të dhënat e saj me kutinë postare në serverin Exchange. Nëse kjo metodë nuk funksionon, atëherë profili juaj aktual i postës nuk është i saktë, ju duhet ta fshini atë dhe të krijoni një të ri, si më poshtë:
  • 6.1 Mbyllni Microsoft Outlook.
  • Kliko 6.2 Start, dhe pastaj kliko Paneli i kontrollit.
  • Kliko 6.3 Kaloni te Pamja Klasike nëse jeni duke përdorur Windows XP ose versione më të larta.
  • 6.4 Kliko dy herë postë.
  • 6.5 Në Konfigurimi i postës kutinë e dialogut, kliko Shfaq profilet.
  • 6.6 Zgjidhni një nga profilin e pasaktë në listë dhe klikoni Heq për të hequr atë.
  • 6.7 Përsëritni 6.6 derisa të hiqen të gjitha profilet e pasakta.
  • Kliko 6.8 Shtoj për të krijuar një profil të ri dhe për të shtuar llogari email sipas cilësimeve të tyre në server.
  • 6.9 Start Outlook dhe sinkronizoni sërish kutinë tuaj postare, do të gjeni se problemi është zhdukur.
 7. Importoni të dhënat e rikuperuara në hapin 3. Pas tuaj OST problemi i skedarit është rregulluar, mbaje të re OST hapni skedarin për kutinë postare të Exchange dhe hapni skedarin PST të krijuar në hapin 3 me Outlook. Ndërsa përmban të gjitha të dhënat e rikuperuara në origjinalin tuaj OST skedarin, ju mund të kopjoni artikujt e kërkuar në tuaj të ri OST fotografi.

Referencat: