DataNumen Excel Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen Excel Repair 3.6 Funksioni i Riparimit të Integruar në Excel 2016 Riparimi për Excel 6.0 Rikuperimi i Excel-it 15.9.1 Riparimi i Yjeve Stellar Phoenix 5.5 Kutia e rikuperimit për Excel 3.0.15 Riparimi i SysTools Excel 2.5 Riparim i shpejtë për Microsoft Excel 11.10.05 Riparimi i Riparimit për Rimëkëmbjen e Excel 11.07 ExcelFIX 5.86 Riparo Excel My 1.1 R-Excel 1.2

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 78.73% 11.66% 60.40% 65.68% 15.00% 63.22% 5.20% 0.00% 27.80% 51.22% 10.00% 0.00%
Rasti 1 (skedari xls 10KB Excel 2003) 100% 0% 100% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 100% 100% 0%
Rasti 2 (skedari xls 20KB Excel 2003) 100% 0% 100% 59.52% 100% 88% 52% 0% 60% 100% 0% 0%
Rasti 3 (skedar xlsx 50KB Excel 2007) 100% 0% 0% 100% 0% 67% 0% 0% 78% 0% 0% 0%
Rasti 4 (skedari xlsx 100 KB Excel 2007) 78.82% 66.60% 78% 66.6% 0% 56% 0% 0% 67% 0% 0% 0%
Rasti 5 (skedari xlsx 500 KB Excel 2010) 4.70% 0% 4.90% 0% 0% 3.2% 0% 0% 0% 4.72% 0% 0%
Rasti 6 (skedari xlsx 1 MB Excel 2010) 51.38% 50% 55.80% 0% 50% 41% 0% 0% 0% 51.379% 0% 0%
Rasti 7 (skedari xlsx 2 MB Excel 2010) 70.36% 0% 70.34% 66.67% 0% 55% 0% 0% 0% 70.365% 0% 0%
Rasti 8 (skedari xlsx 5 MB Excel 2010) 100% 0% 100% 100% 0% 78% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 9 (skedari xlsx 10 MB Excel 2013) 87.46% 0% 0% 91% 0% 71% 0% 0% 0% 91.17% 0% 0%
Rasti 10 (skedari xlsx 20 MB Excel 2013) 94.60% 0% 95% 73% 0% 73% 0% 0% 73% 94.6% 0% 0%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit Po Po Windows Vista nuk mbështetet Po Po Po Po Po Po Po Windows Server 2008 nuk mbështetet Po
Të gjitha versionet e Windows 64bit Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Windows Server 2008/2012/2016 nuk mbështetet Po

Mbështetje Excel

Të gjitha versionet e 32bit Excel Po Po Po Po Po Po Po Excel 2010/2013 nuk mbështetet Excel 2013/2016 nuk mbështetet Po Po Po
Të gjitha versionet e 64bit Excel Po Po Po Po Po Po Po Excel 2010/2013 nuk mbështetet Excel 2013/2016 nuk mbështetet Po Po jo

Mbështetje për formatin e skedarit Excel

Fut mbështetjen e formatit të skedarit Excel (xls / xlw / xlsx) Po Po formati xlw nuk mbështetet formati xlw nuk mbështetet formati xlw nuk mbështetet formati xlw nuk mbështetet formati xlw / xlsx nuk mbështetet formati xlw / xlsx nuk mbështetet formati xlw nuk mbështetet formati xlw nuk mbështetet formati xlw / xlsx nuk mbështetet formati xlw / xlsx nuk mbështetet
Dalja e formatit të skedarit Excel (xls / xlsx) Po Po Po Po Po Po Formati xlsx nuk mbështetet Formati xlsx nuk mbështetet Po Po Formati xlsx nuk mbështetet Formati xlsx nuk mbështetet

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e qelizave në fletët e punës. Po Po Po Po Po Vargu rus nuk mbështetet Po Po Po Vargu kinez, japonez dhe rus nuk mbështetet Po Vargu japonez dhe rus nuk mbështetet
Mbështetje për të rimarrë formula, duke përfshirë formulën e ndarë dhe formulën e futur në grup Po Po Po Po Po Po Formulat nuk mbështeten Formulat nuk mbështeten Po Po Po Po
Mbështetje për të rimarrë formatet standarde dhe formatet e personalizuara për qelizat dhe formulat. Po Po Valuta,
Formatet e datës nuk mbështeten në xlsx
Po Po Data, Koha,
Përqindja, fraksioni,
Valuta,
Formatet e personalizuara nuk mbështeten
Data, Koha,
Përqindja, fraksioni,
Valuta,
Formatet e personalizuara nuk mbështeten
Data, Koha,
Përqindja, fraksioni,
Valuta,
Formatet e personalizuara nuk mbështeten
Po Formatet e monedhës nuk mbështeten në xlsx Data, Koha,
Monedha, fraksioni,
Formatet e personalizuara nuk mbështeten
Koha, Përqindja,
Fraksion,
Formatet e personalizuara nuk mbështeten

Karakteristika të tjera

Mbështetje për të riparuar skedarët Excel në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Excel. Po jo Po Po Po jo jo jo Po Po jo Po
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët Excel që do të riparohen në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit. Po jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo Po
Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni me lehtësi një skedar Excel me menunë kontekstuale të Windows Explorer. Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop. Po Po jo Po jo jo jo jo Po Po jo jo
Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës. Po Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo