Recover DWG Vizatim nga Temporary Skedarët

Kur funksioni i Ruajtjes automatike është aktivizuar në AutoCAD, do të bëhet krijoni skedarë rezervë automatikisht kur përpunon një vizatim. Si parazgjedhje, skedarët rezervë do të ruhen në tempin e Windowsrary direktoria dhe shtesat e skedarit janë .sv $.

Kur ndodh katastrofa e të dhënave, për shembull, AutoCAD rrëzohet ose përndryshe përfundon në mënyrë jonormale gjatë një seance, ju mund të rikuperoni të dhënat e ruajtura nësv $ skedarët duke gjetur skedarin automatik, duke riemëruar.sv $ shtrirje në .dwg dhe pastaj hapja e asaj skedari në AutoCAD. Skedari i ruajtjes automatike do të përmbajë të gjithë informacionin e vizatimit që nga hera e fundit që u ekzekutua automatikisht.

Nëse AutoCAD raporton gabim kur hap skedarin e riemëruar të ruajtjes automatike, atëherë kjo do të thotë që skedari i ruajtjes automatike është gjithashtu i korruptuar ose i dëmtuar për shkak të katastrofës së të dhënave.

AutoCAD ka një komandë të integruar "Recover" që mund të përdoret për të rikuperuar skedarin e korruptuar ose të dëmtuar të autosave, si më poshtë:

  1. Zgjidhni menunë Skedari> Shërbimet e Vizatimit> Rikuperimi
  2. Në kutinë e dialogut Zgjidh skedarin (një kuti dialogu standard për zgjedhjen e skedarit), futni emrin e skedarit të vizatuar të korruptuar ose të dëmtuar ose zgjidhni skedarin.
  3. Rezultatet e rikuperimit shfaqen në dritaren e tekstit.
  4. Nëse skedari mund të rikuperohet, ai gjithashtu do të hapet në dritaren kryesore.

Nëse skedari nuk mund të rikuperohet nga AutoCAD, atëherë mund të përdorni produktin tonë DataNumen DWG Recovery për të riparuar skedarin e korruptuar të ruajtjes automatike dhe për të zgjidhur problemin.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar automatik: sample_autosave.sv $

Referencat: