DataNumen DWG Recovery Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen DWG Recovery v3.0
Komanda e rikuperimit të AutoCAD 2014
Kuti Veglash Riparimi për DWG v2.0.5.0
Çmimi+
USD 299.95
USD 4195.00
USD 124.00

Shkalla dhe koha e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit *
81.10%
7.20%
66.60%
Koha mesatare e rikuperimit **
3 minuta 28 sekonda 8 milisekonda
1 minuta 22 sekonda
32 minuta 10 sekonda
Rasti 1 (Bllok, ENDBLK)
100.00%
0.00%
100.00%
Rasti 2 (POINT, LINE)
100.00%
0.00%
100.00%
Rasti 3 (ARC, RRETHI)
100.00%
0.00%
100.00%
Rasti 4
(ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID)
100.00%
0.00%
50.00%
Rasti 5
(3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D),
POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE),
POLYLINE (MESH))
33.00%
0.00%
33.00%
Rasti 6
(TEKST, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF)
60.00%
0.00%
0.00%
Rasti 7
(SEKEND, INSERT, LIDER, TOLERANC)
50.00%
0.00%
25.00%
Rasti 8
(DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION (ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 2-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER))
55.00%
0.00%
45.00%
Rasti 9
(BLACK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LAYER CONTROL OBJ, LAYER, STYLE KONTROLLI OBJ, STYLE, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, VIEW CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, OCP OPJE, VPP KONTROLLI DIMSTYLE OBJ, DIMSTYLE)
100.00%
0.00%
100.00%

Mbështetje OS

Windows 32bit
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Po
Po
Po
Windows 64bit
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Po
Po
Po

Kërkesa për AutoCAD

Ekzekutoni pa instaluar AutoCAD
(2010/2011/2012/2013/2014)
Po
N / A
jo

Mbështetja e Formatit të Skedarit Input / Output

të dhëna DWG formatin e skedarit
mbështetje DWG 2004-2006, DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
mbështetje DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
mbështetje DWG 2010-2012.
jo mbështetje DWG dosja 2013-2014
Skedari i daljes në DWG dhe formatin DXF
mbështetje DWG dhe DXF në R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000-2014
mbështetje DWG dhe DXF në R12, R14,2000-2014
mbështetje DWG dhe DXF në R12, R14,2000-2014

Karakteristika të tjera

Mbështetje për të riparuar DWG skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
Po
Po
Po
Mbështetje për të riparuar një grumbull të DWG files.
Po
jo
jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DWG skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit.
Po
jo
jo
Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një DWG skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
Po
jo
jo
Mbështetni operacionin drag & drop.
Po
jo
jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
Po
jo
Po

+ Për produktin me çmime të ndryshme për lloje të ndryshme licencash, ne do të përdorim vlerën mesatare.
* Shkalla Mesatare e Rimëkëmbjes llogaritet bazuar në statistikat e 1000 të korruptuarve të zgjedhur rastësisht DWG files.
** Koha mesatare e rikuperimit llogaritet bazuar në statistikat e 1000 të korruptuarve të zgjedhur rastësisht DWG files.