$ 199.95 USD

DataNumen Access Repair v2.2
DataNumen Access Repair (DACCR) është mjeti më i mirë i rikuperimit të Aksesit në botë. Ai përdor teknologji të përparuar për të skanuar bazat e të dhënave të korruptuara ose të dëmtuara të Microsoft Access (skedarët .mdb dhe .accdb) dhe për të rikuperuar të dhënat tuaja në to sa më shumë që të jetë e mundur, në mënyrë që të minimizoni humbjen në korrupsionin e skedarëve.