DataNumen BKF Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen BKF Repair 3.4
Riparimi i kernelit për BKF 8.5.1 Feniksi Yjor BKF Program rikuperimi 2.0 Riparimi për Backup 3.0 Rikuperoni të dhënat për MS Backup 1.0 SysTools BKF Riparimi 5.2.0.1 Riparo rezervimin tim 4.20
Çmimi+ USD149.95 USD264 USD199 USD248.5 USD199 USD134.5 USD324.93

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 99.58% 9.09% 9.09% 99.58% 9.09% 78.27% 9.09%
Rasti 1
(5 MB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 2
(50 MB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 3
(100 MB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 4
(500 MB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 5
(1 GB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 6
(2 GB i korruptuar BKF dosje)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Rasti 7
(4 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Rasti 8
(8 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Rasti 9
(10 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5 Pjesa 6
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Rasti 10
(15 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5 Pjesa 6 Pjesa 7 Pjesa 8
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Rasti 11
(4 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3
99.80% 13.90% 13.90% 99.80% 13.90% 61% 13.90%
Rasti 12
(4 GB i korruptuar BKF dosje)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3
95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 56.80% 95.20%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit Po 98 / ME / NT nuk mbështetet 98 / ME / NT / 2000 nuk mbështetet 98 / ME / NT nuk mbështetet 98 / NT / 2000 e pambështetur 98 / NT / 2000 e pambështetur 98 / ME / NT nuk mbështetet
Të gjitha versionet e Windows 64bit Po Po Po Po Po Po Po

BKF Mbështetja e formatit

BKF Skedari i krijuar nga NTBackup për NT4.x / 2000 / XP / Server 2003 Po Po Po Po Po Po Po

Mbështetja e metodës rezervë

Rezervë normale Po Po Po Po Po Po Po
Kopjoni rezervimin Po Po Po Po Po Po Po
Rezervë shtesë Po Po Po Po Po Po Po
Rezervë diferenciale Po Po Po Po Po Po Po
Ruajtja e përditshme Po Po Po Po Po Po Po

Mbështetja e opsioneve të rezervimit

Përdorni metodën normale të rezervimit, pastaj zgjidhni opsionin "Shtojeni këtë rezervë rezervave ekzistuese". Po Po Po Po Po Po Po
Përdorni metodën normale të kopjimit, më pas zgjidhni opsionin e kopjimit "Replace the backups ekzistuese". Po Po Po Po Po Po Po

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Rikuperoni të dhënat, vëllimet, strukturat e dosjeve dhe skedarët në BKF fotografi. Po Volumi, struktura e dosjes nuk mbështetet Volumi, struktura e dosjes nuk mbështetet Dataset, vëllimi nuk mbështetet Dataset, vëllimi nuk mbështetet Vëllimi nuk mbështetet Struktura e dosjes nuk mbështetet
Rikuperoni shumë të dhëna dhe shumë vëllime BKF files. Po Po Po Po Po Po Po

Karakteristika të tjera

riparim BKF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po jo jo jo jo jo jo
Riparimi i grupeve Po jo jo jo jo jo jo
Nuk kërkohen privilegje administratori Po jo Po Po Po Po Po
Gjeni dhe zgjidhni BKF skedarët që duhen riparuar. Po jo Po jo jo jo jo
Integrimi i menusë kontekstit të Windows Explorer. Po jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop. Po jo jo jo jo jo jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS). Po jo jo Po jo jo jo