simptomë:

Kur përdorni Microsoft Access për të hapur një skedar të korruptuar të bazës së të dhënave Access, ai do të shfaq mesazhin e mëposhtëm paralajmërues të sigurisë:

Kjo skedar mund të mos jetë e sigurt nëse përmban kod që ka për qëllim të dëmtojë kompjuterin tuaj.
Dëshironi të hapni këtë skedar ose të anuloni operacionin?

Një shembull i pamjes së ekranit duket si ky:

Shpjegim i saktë:

Ka shumë arsye që do të shkaktojnë këtë gabim, duke përfshirë prishjen e bazës së të dhënave Access, veçanërisht kur korrupsioni është shkaktuar nga infeksioni i virusit.

Nëse mund të konfirmoni se arsyeja është korrupsioni i skedarit, atëherë zgjidhja e vetme për këtë problem është përdorimi i produktit tonë DataNumen Access Repair për të riparuar skedarin MDB dhe për të zgjidhur këtë gabim.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar MDB që do të shkaktojë gabimin. mydb_11.mdb

Skedari u riparua me DataNumen Access Repair: mydb_11_fixed.mdb