simptomë:

Kur hapni një bazë të të dhënave të dëmtuar të Access me Microsoft Access, shihni mesazhin e gabimit vijues:

Motori i bazës së të dhënave Microsoft Jet nuk mund ta gjente objektin 'xxxx'. Sigurohuni që objekti ekziston dhe që ju shkruani emrin e tij dhe emrin e shtegut në mënyrë korrekte.

ku 'xxxx' është një emër i objektit të Access-it, ai mund të jetë ose një objekt i sistemit, ose një objekt përdorues.

Më poshtë është një shembull i ekranit të mesazhit të gabimit:

Motori i bazës së të dhënave Microsoft Jet nuk mund të gjente objektin 'MSysObjects'. Sigurohuni që objekti ekziston dhe që ju shkruani emrin e tij dhe emrin e shtegut në mënyrë korrekte.

Ky është një gabim i kapshëm Microsoft Jet dhe DAO dhe kodi i gabimit është 3011.

Shpjegim i saktë:

Sa herë që objektet e sistemit ose objektet e përdoruesit janë dëmtuar dhe nuk mund të njihen, Access do të raportojë këtë gabim.

Ju mund ta provoni produktin tonë DataNumen Access Repair për të riparuar bazën e të dhënave MDB dhe për të zgjidhur këtë gabim.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar MDB që do të shkaktojë gabimin. mydb_3.mdb

Dosja u rikuperua nga DataNumen Access Repair: mydb_3_fiksuar.mdb (Tabela 'Recained_Table3' në skedarin e rikuperuar që korrespondon me tabelën 'Staff' në skedarin e padëmtuar)

 

Referencat: