Kur fshini disa tabela nga bazat e të dhënave tuaja të Microsoft Access (skedarët .mdb ose .accdb) gabimisht dhe dëshironi t'i rikuperoni ato, mund t'i përdorni DataNumen Access Repair për të skanuar skedarët .mdb ose .accdb dhe për të rikuperuar tabelat e fshira nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen Access Repair.

Shënim: Para se të rikuperoni tabelat e fshira nga Access mdb ose skedari accdb me DataNumen Access Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Access dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin mdb ose accdb.

Klikoni në skedën "Options" dhe sigurohuni "Rikuperoni tabelat e fshira" kontrollohet opsioni.

Zgjidhni skedarin Access mdb ose accdb për t'u riparuar:

Zgjidhni Databazën e Hyrjes në Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit mdb ose accdb ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

By default, DataNumen Access Repair do të ruajë bazën e të dhënave fikse të Access-it në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.mdb ose xxxx_fixed.accdb, ku xxxx është emri i skedarit burim mdb ose accdb. Për shembull, për skedarin Damaged.mdb, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.mdb. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

DataNumen Access Repair Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Access Repair do të start skanoni dhe rikuperoni tabelat e fshira nga skedari burimor mdb ose accdb. Shiriti i progresit

DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të riparimit, nëse disa nga tabelat në bazën e të dhënave burim mdb ose accdb mund të rikuperohen me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Tani mund të hapni bazën e të dhënave fikse mdb ose accdb me Microsoft Access ose aplikacione të tjera dhe të kontrolloni nëse tabelat e fshira janë rikuperuar me sukses.

Shënim: Versioni demo do të shfaqë kutinë e mëposhtme të mesazheve për të treguar suksesin e rikuperimit:

ku mund të klikoni në butonin për të parë një raport të hollësishëm të të gjitha tabelave, fushave, tabelave, marrëdhënieve dhe objekteve të tjera të rikuperuara, si kjo:

Por versioni demo nuk do të nxjerrë skedarin fiks. Ju lutem porosit versionin e plotë për të marrë skedarin fiks.