DataNumen Access Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen Access Repair 3.8 Funksioni i Riparimit të Integruar në Access 2007 Riparimi i Hyrjes në Kernel 7.06.03 Kutia e mjeteve të rikuperimit për hyrjen 1.1.5.11 Riparimi i Hyrjes në SysTools 3.2 Programe Rimëkëmbjesh të Hyrjes Stellar Phoenix 4.0 EasyRecovery Professional 6.21 AccessFix 5.68 Rikuperimi për Aksesin 3.1 Riparimi i Dosjes së Hyrjes në Sanmaxi 5.0.1 Riparimi i qasjes në DiskInternals 1.3 PDS MS Access Recovery Tool 2.0 Rikuperoni të dhënat për hyrjen 1.0

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 93.34% 12.50% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.31% 10.00% 10.31% 10.00% 2.19% 2.97%
Rasti 1
(300 KB KB baza e të dhënave e korruptuar e Access)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 2
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 3 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 3
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 30 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 4
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 300 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 5
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 500 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 6
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 1000 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 7
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 1500 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 8
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 2000 MB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 9
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar 300 KB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 10
(Baza e të dhënave e aksesit të korruptuar prej 3 MB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 11
(Baza e të dhënave e aksesit të korruptuar prej 30 MB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 12
(Baza e të dhënave e aksesit të korruptuar prej 300 MB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 13
(Baza e të dhënave e aksesit të korruptuar prej 500 MB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 14
(Baza e të dhënave e aksesit të korruptuar prej 1000 MB në formatin 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Rasti 15
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 30 MB)
94.2% 100.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 65.0% 60.0% 65.0% 60.0% 0.0% 12.5%
Rasti 16
(Baza e të dhënave të Accessit të korruptuar prej 30 MB)
100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 35.0% 35.0%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit Po Po Po Po Po 98, ME, 2000 i pambështetur 98,2000 të pambështetur 98, ME, Vista e pambështetur 98, ME, Server 2000 nuk mbështetet Po Po Po ME e pambështetur
Të gjitha versionet e Windows 64bit Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po

Aksesi dhe Mbështetja e Formatit MDB

Të gjitha versionet e Access Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Hyr në formatin 95/97 Po Po Po jo jo Po Po Po Po jo jo jo Po
Access 2000 dhe format më i lartë Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Përdoruesi mund të zgjedhë skedarin MDB të daljes në formatin Access 95/97 ose formatin Access 2000 Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo Po jo jo
Konvertoni formatin Access 95/97 në formatin Access 2000 Po Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Shndërroni formatin Access 2000 në formatin Access 95/97 Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Rikuperoni bazën e të dhënave të koduar të Hyrjes pa fjalëkalimin Po jo Po Po jo Po Po Po jo jo jo jo Po

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Rikuperoni strukturën dhe regjistrimet e tabelës Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Rikuperoni fushat MEMO, hyper-link dhe OLE Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po jo jo
Rikuperoni fushat dhe indekset e numrave vetanak Po jo jo Po jo Po Indeksi nuk mbështetet Po Po jo jo jo Po
Rikuperoni marrëdhëniet Po jo jo Po jo Po jo Po Po jo jo jo jo
Rikuperoni tabelat dhe rekordet e fshira në bazën e të dhënave të Access Po jo jo jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo

Karakteristika të tjera

Rikuperoni skedarët MDB të Aksesit në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo Po jo jo
Rikuperoni një grumbull skedarësh MDB të Aksesit Po jo jo jo jo jo jo jo jo Po Po jo Po
Gjeni dhe zgjidhni skedarët MDB të Hyrjes për t'u rikuperuar në kompjuterin lokal Po jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo jo
Përkrahni menunë e kontekstit të Windows Explorer Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Mbështetni operacionin drag & drop Po jo jo jo jo jo Po Po jo jo jo jo jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS) Po jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo jo