|
Pasul 6: Selectați folderul de ieșire și opțiunile de recuperare |
Sul Anterior Top Pagina Următoare → Mai Mult |
În această pagină, puteți selecta folderul de ieșire pentru fișierele și folderele neșterse. Mai mult, puteți seta și alte opțiuni de recuperare aici.
•Ieșiți fișierele și folderele neșterse în. Aici puteți introduce folderul care este folosit pentru a scoate fișierele și folderele neșterse sau faceți clic pe butonul „...” pentru a căuta și selecta folderul de ieșire.
•Deschideți folderul de ieșire când ați terminat. Dacă este selectat, apoi, după procesul de recuperare, folderul de ieșire va fi deschis automat pentru a putea naviga. Această opțiune este selectată implicit.
•Recuperează recursiv ierarhia directoarelor. Dacă este selectată opțiunea, atunci pentru un folder șters, nu numai că îl vom recupera, ci vom recupera și toate fișierele și subfolderele din acesta recursiv. Și ierarhia directoarelor tuturor acestor fișiere și subfoldere recuperate va fi restaurată. Această opțiune este selectată în mod implicit.
•Redenumiți automat fișierele și folderele atunci când există duplicate. Când DNTU încearcă să scoată fișierul sau folderul recuperat, dar găsește unul cu nume duplicat care există deja în folderul de ieșire, atunci dacă această opțiune este selectată, atunci DNTU va redenumi automat fișierul sau folderul recuperat pentru a se asigura că nu va intra în conflict cu cel existent. unu. De exemplu, dacă numele fișierului recuperat este MyFile.xls, dar există deja un fișier numit MyFile.xls în folderul de ieșire, atunci DNTU va redenumi fișierul recuperat MyFile.xls în MyFile(1).xls, dacă există deja un fișier numit MyFile(1).xls din nou în folderul de ieșire, apoi DNTU va redenumi fișierul recuperat în MyFile(2).xls din nou și așa mai departe, până când numele fișierului recuperat nu va intra niciodată în conflict cu niciun fișier existent în ieșire pliant. Dacă această opțiune nu este selectată, atunci ori de câte ori se găsește un duplicat, atunci DNTU va afișa o casetă de mesaj care vă va întreba dacă doriți să suprascrieți fișierul/dosarul existent cu numele duplicat, aveți următoarele opțiuni:
a.Selectați butonul „Da”, în acest caz, DNTU va suprascrie doar fișierul/dosarul curent. Data viitoare când se găsește un duplicat, va apărea din nou caseta de mesaje pentru confirmare.
b.Selectați butonul „Da pentru toate”, în acest caz, DNTU nu numai că va suprascrie fișierul/dosarul curent, ci și va suprascrie automat toate fișierele/folderele rămase atunci când se găsește duplicat, fără a mai apărea caseta de mesaj de confirmare.
c.Selectați butonul „Anulare”, în acest caz, DNTU va întrerupe imediat procesul de recuperare, la fel cum faceți clic pe butonul „Oprire”.
d.Selectați butonul „Nu”, în acest caz, DNTU va sări peste fișierul/dosarul curent fără a scoate nimic. Data viitoare când se găsește un duplicat, va apărea din nou caseta de mesaje pentru confirmare.
e.Selectați butonul „Nu la toate”, în acest caz, DNTU va sări peste fișierul/dosarul curent. Mai mult, va omite automat toate fișierele/folderele rămase atunci când se găsește duplicat, fără a mai apărea caseta de mesaj de confirmare.
•Nu recuperați fișierele duplicate după ce acestea au fost recuperate în procesul de recuperare a folderelor. Când este selectată opțiunea „Recuperare recursivă a ierarhiei directoarelor” și doriți să recuperați împreună anumite fișiere și foldere, folderele vor fi recuperate recursiv. Este posibil ca folderele să conțină deja unele dintre fișierele pe care doriți să le recuperați. Prin urmare, pentru a împiedica DNTU să genereze fișiere duplicate, puteți selecta această opțiune. În caz contrar, este posibil să primiți fișiere duplicate în directorul de ieșire. Această opțiune este selectată în mod implicit.
După ce terminați de setat folderul de ieșire și opțiunile de recuperare, faceți clic pe butonul „Următorul” din colțul din dreapta jos al casetei de dialog pentru a trece la pasul următor.
•DNTU își va aminti opțiunile ultima dată când ați setat.
•Dacă folderul de ieșire pe care l-ați setat nu există, atunci DNTU îl va crea automat pentru dvs.
•Nu trebuie să selectați un folder de ieșire pe aceeași unitate în care se află fișierele șterse! În caz contrar, veți suprascrie datele și veți pierde fișierele pentru totdeauna!