Hoe stuur ik het reparatielogboek naar u op?

Gelieve:

1. Herstel uw bestand.
  2. Klik na het reparatieproces op de knop "Logboek opslaan".
  3. Zorg ervoor dat in het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden de optie "Inclusief systeeminformatie" is geselecteerd.
  4. Sla het logboek op in een bestand.
  5. Gebruik overwinningZip or overwinningRAR om het logbestand te comprimeren.
  6. Stuur het ons via:
    1. E-mail.
    2. Contactformulier: Klik "Kies bestand" om het gecomprimeerde logbestand te selecteren en toe te voegen aan het contactformulier.
    3. Upload het gecomprimeerde logbestand naar Google Drive, DropBox of andere cloudopslagdiensten. Stuur dan de link naar ons.