Зошто DataNumen Zip Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на а zip производ за обновување. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Zip Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу повеќе од сите други конкуренти, вклучувајќи ја и ВинRAR и други zip алатки за поправка, на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Zip Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Zip Repair v3.5


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Може да ги поправи сите под-типови на Zip датотеки и сите видови датотеки што сами се вадат.
 • Проверете го интегритетот на податоците и поправете неточни вредности на CRC во архивата.
 • Поддршка за поправка Zip датотеки и Zip датотеки со ставки поголеми од 4 GB.
 • Поддршката за поправка трае Zip датотеки, поделени Zip датотеки и шифрирани Zip додадени фајлови.
 • Поддршка за поправка Zip датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на датотеки.
 • Поддршка за наоѓање и избор на Zip датотеки што треба да се поправат на компјутерот клиент.
 • Поддршка за извлекување на вратени предмети во фиксната Zip или архива SFX.
 • Интегриран со школка за Виндоус, за да можете лесно да поправите датотека со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Zip Repair да се опорави оштетениот Zip Архива


Кога вашиот zip датотеките се оштетени или оштетени и не можете да ги отворате нормално, можете да ги користите DataNumen Zip Repair за скенирање на zip датотеки и вратете што е можно повеќе податоци од нив.

Start DataNumen Zip Repair.

DataNumen Zip Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано zip датотеки со DataNumen Zip Repair, затворете ги сите други апликации што можат да ги изменат zip додадени фајлови.

Изберете го оштетениот или расипан zip датотека што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете zip име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на zip датотеката што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen Zip Repair ќе го поправи zip датотека и да ги извлече сите ставки во него во директориумот наречен xxxx_repped, каде xxxx е името на изворот zip досие. На пример, за изворот zip досие Оштетено.zip, стандардниот директориум за излез ќе биде Damaged_ Recovery. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете да го внесете името на излезниот директориум директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот за излез.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen Zip Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот zip досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот zip датотеката може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите директориумот за излез и да пристапите до ставките во Zip датотека.

Повеќе информации


DataNumen Zip Repair 3.5 е објавен на 4 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 3.2 е објавен на 19 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 3.0 е објавен на 30 октомври 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 2.9 е објавен на 5 година

 • Поддршка за прикажување најава во различни нивоа.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 2.8 е објавен на 22 април 2020 година

 • Подобрете ја стапката на враќање за шифрирани ставки.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Zip Repair 2.7 е објавен на 21 октомври 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата за делумно расипани предмети.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 2.6 е објавен на 20

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Zip Repair 2.5 е објавен на 7 ноември 2018 година

 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Zip Repair 2.3 е објавен на 10 април 2018 година

 • Автоматски извлечете ги обновените ставки во Zip архива
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Zip Repair 2.2 е објавен на 21 септември 2013 година

 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 2.1 е објавен на 21 јули 2013 година

 • Подобрете ја поддршката за големи датотеки.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 2.0 е објавен на 23 ноември 2012 година

 • Напишете го целиот мотор за обновување.
 • поддршка Zip датотека и Zip ставка поголема од 4 GB.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Zip Repair 1.8 е објавен на 25 октомври 2006 година

 • Подобрете ја поддршката за spanned / split zip додадени фајлови.
 • Поправи некои мали грешки.