DataNumen Zip Repair Споредба на конкуренцијата

DataNumen ZIP Repair 3.5 победаRAR 5.40 ZipОбнова 1.7 Elвездениот Феникс Zip Поправка 3.0 Алатник за наплата за ZIP 1.1.17 SysTools Zip Поправка 3.0 Брзо закрепнување за ZIP 2.0 Zip Поправка на Про 5.1.0 ZipВратете 3.0 Ремо поправка Zip Датотека 2.0 Јодот ZIP Поправка 1.0

Стапка на наплата

Просечна стапка на закрепнување * 84.98% 72.74% 76.56% 8.26% 79.99% 5.39% 8.46% 82.56% 39.12% 61.13% 61.13%
Случај 1 (5 MB) 100% 84.62% 84.62% 61.54% 100% 53.85% 84.62% 100% 0% 84.62% 84.62%
Случај 2 (50 MB) 96% 72% 72% 8% 96% 0% 0% 92% 84% 64% 64%
Случај 3 (100 MB) 94.55% 92.73% 92.73% 3.64% 94.55% 0% 0% 92.73% 0% 89.09% 89.09%
Случај 4 (200 MB) 93.69% 86.49% 86.49% 1.8% 93.69% 0% 0% 91.89% 83.78% 75.68% 75.68%
Случај 5 (500 MB) 88.97% 78.62% 78.62% 1.38% 88.97% 0% 0% 87.59% 78.62% 68.28% 68.28%
Случај 6 (1 GB) 77.45% 74.51% 74.51% 1.96% 77.45% 0% 0% 73.53% 66.67% 62.75% 62.75%
Случај 7 (2 GB) 89.05% 69.34% 69.34% 1.46% 89.05% 0% 0% 87.59% 78.10% 67.15% 67.15%
Случај 8 (4 GB) 79.72% 77.62% 77.62% 1.4% 79.72% 0% 0% 76.22% 0% 67.13% 67.13%
Случај 9 (8 GB) 91.461% 91.4598% 91.4598% 0.012% 42.29% 0% 0% 91.45% 0% 0% 0%
Случај 10 (10 GB) 38.89% 0% 38.19% 1.39% 38.19% 0% 0% 32.64% 0% 32.64% 32.64%

OS Поддршка

Сите верзии на Windows 32bit / 64bit Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Не е поддржан Windows Server 2016

Останати карактеристики

Поддршка на поделена датотека Да Не Не Не Не Не Не Да Не Да Да
Поддршка на датотека SFX Да Да Да Не Да Да Не Да Да Не Не
Извадете ја содржината во ZIP датотека Да Да Не Да Да Да Не Да Да Да Да
Поддршка за поправка ZIP и SFX-датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн. Да Да Не Не Не Не Не Не Да Не Да
Поддршка за поправка на серија од ZIP и SFX-датотеки. Да Да Да Не Не Не Да Да Не Не Не
Поддршка за наоѓање и избор на ZIP и SFX-датотеките што треба да се поправат на локалниот компјутер, според некои критериуми за пребарување. Да Да Да SFX не е поддржан Не Не Не Не Не Не Не
Поддржете операција за влечење и испуштање. Да Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не
Поддржувајте ги параметрите на командната линија. Да Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не