Зошто DataNumen TAR Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
враќање пари

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen TAR Repair v3.0


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за фиксирање на стандарден Unix Tar додадени фајлови.
 • Поддршка за закрепнување Tar датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од Tar додадени фајлови.
 • Поддршка да се поправи Tar датотеки големи колку 2TB (2048 GB).
 • Поддршка за наоѓање и избор на Tar датотеки што треба да се поправат на компјутерот клиент.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да ја поправите Tar датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen TAR Repair да се опорави оштетениот TAR Архива


Кога вашиот TAR архивите се оштетени или расипани и не можете да ги отворате нормално, можете да ги користите DataNumen TAR Repair за скенирање на TAR архивирајте и вратете ги податоците од нив што е можно повеќе.

Start DataNumen TAR Repair.

DataNumen TAR Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано TAR архивирај со DataNumen TAR Repair, затворете ги сите други апликации што можат да пристапат до TAR архива

Изберете го оштетениот или расипан TAR архива што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете TAR име на архивата директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја архивската датотека. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на TAR архивска датотека што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen TAR Repair ќе го зачува фиксниот TAR архивирај ја датотеката како xxxx_fixed.tar, каде xxxx е името на изворот TAR архива На пример, за изворот TAR архива Оштетена.tar, стандардната фиксна архива ќе биде Damaged_fixed.tar. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на датотеката со фиксна архива или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја фиксната архивска датотека.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen TAR Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот TAR архива Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот TAR архивата може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите фиксниот TAR архивирајте со соодветните апликации.

Повеќе информации


DataNumen TAR Repair 3.0 е објавен на 11 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen TAR Repair 2.4 е објавен на 21 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen TAR Repair 2.2 е објавен на 5 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen TAR Repair 2.1 е објавен на 8 март 2020 година

 • Поддршка за закрепнување tar датотеки создадени од 7-Zip.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen TAR Repair 2.0 е објавен на 16 ноември 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen TAR Repair 1.2 е објавен на 5 јуни 2005 година

 • Подобрете ја точноста и брзината на репарацијата.
 • Поправи некои мали грешки.