За нови нарачки, DataNumen ќе понуди бесплатна поддршка и одржување еден месец откако ќе ги купите нашите производи. После тоа, треба или да се претплатите на нашите Годишен план за поддршка и одржување или плаќаат за секоја инциденца за поддршка и одржување.

За нарачки за надградба, DataNumen нема да понуди бесплатна поддршка и одржување, освен ако не сте се претплатиле наше Годишен план за поддршка и одржување.

Ве молиме контактирајте не да знаете подетални информации и како да ја завршите исплатата за поддршка и одржување.