Ние сме толку сигурни во квалитетот на нашите производи и услуги што ви ги нудиме следниве три гаранции во рок од 30 дена по купувањето, за да бидете сигурни дека сте 100% задоволни.

Најдобра гаранција за враќање


Ние нудиме најдобро производи и услуги за враќање на податоците во светот. Затоа ги создадовме нашите Најдобра гаранција за враќање - Ние гарантираме дека нашите производи и услуги ќе ги повратат максималните податоци од вашата оштетена датотека, систем или хардвер. Доколку најдете алатка што може да поврати повеќе податоци од нашите, ние ќе ви ја вратиме нарачката во целост!

Оваа гаранција ја потврдува нашата лидерска улога и посветеност кон нашите клиенти. Ние сме првата и единствена компанија за враќање на податоците што нудиме таква гаранција за враќање на парите, демонстрирајќи огромна доверба во нашите производи.

За подетални информации, кликнете овде.

Обидете се пред гаранцијата за купување


Сите наши производи се продаваат во режим „проба пред купување“. Тоа е, можете да ја преземете и користите демо-верзијата за да ја вратите вашата оштетена датотека, бесплатно. Ако датотеката може да се поврати, демо-верзијата ќе прикаже преглед на обновената содржина или ќе произведе демонстрациска датотека или и двете. Врз основа на резултатите од демо-верзијата, можете да знаете дали податоците што ги сакате може да се повратат или не.

Потоа, откако ќе ја купите целосната верзија, ако датотеката фиксирана од целосната верзија не одговара на резултатите од демо-верзијата, ние ќе ви ја вратиме нарачката.

100% Гаранција за задоволство


Иако горенаведените две гаранции секогаш ќе ви обезбедат да го добиете најдоброто и мost задоволителни резултати за закрепнување, одиме уште еден чекор подалеку, со обезбедување на 100% гаранција за задоволство. Ако поради некоја причина, не сте задоволни со производот или услугата што сте ја купиле, тогаш може да добиете целосна наплата.

Белешка: Треба детално да ја наведете причината за повратот. Доколку е потребно, оригиналната оштетена датотека е исто така потребна само за проверка. Вашата датотека и податоци ќе се чуваат 100% доверливи. Погледнете ја нашата политика на приватност за повеќе детали. Доколку е потребно, ќе потпишеме НДА со вас за да го гарантираме ова.