DataNumen RAR Repair Споредба на конкуренцијата

DataNumen RAR Repair 3.5 победаRAR 5.40 Алатник за наплата за RAR 1.4 Ремо поправка RAR 2.0 Лесно RAR Обнова 2.0 Обнова на архивата на SysInfoTools 1.0 Јодот RAR Поправка 1.0

Стапка на наплата

Просечна стапка на закрепнување * 91.33% (најдобро) 48.23% 86.93% 84.16% 10.32% 71.62% 84.02%
Случај 1 (5 MB) 84.62% 69.23% 84.62% 84.62% 46.15% 69.23% 84.62%
Случај 2 (50 MB) 96.15% 0% 88.46% 84.62% 0% 84.62% 84.62%
Случај 3 (100 MB) 89.09% 81.82% 81.82% 78.18% 5.45% 78.18% 78.18%
Случај 4 (200 MB) 93.69% 90.09% 90.09% 86.49% 0% 77.78% 86.49%
Случај 5 (500 MB) 93.10% 0% 90% 86.90% 0% 48.28% 86.21%

OS Поддршка

Сите верзии на Windows 32bit / 64bit Да Да Да Да Да Да Да

Останати карактеристики

Поддршка на датотека SFX Да Да Да Не Не Не Не
Извадете ја содржината во RAR датотека Да Да Да Да Да Да Да
Максимално поддржано RAR Големина на Фајлот 16, 777, 216 ТБ 8,589,934,591 GB > = 4 GB > = 4 GB > = 4 GB > = 1 ТБ > = 4 GB
Поддршката е шифрирана RAR Архива Да Да Да Да Да Да Да
поправка RAR и SFX-датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн. Да Да Да Не Да SFX не е поддржан SFX не е поддржан
Поправете серија од RAR и SFX-датотеки. Да Да Не Не Не SFX не е поддржан Не
Пронајдете и одберете ја RAR и SFX-датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер. Да Да Не Не SFX не е поддржан SFX не е поддржан Не
Интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите RAR датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно Да Не Не Не Не Не Не
Поддржете операција за влечење и испуштање Да Да Не Не Не Не Не
Поддржувајте ги параметрите на командната линија Да Да Не Не Не Не Не