Нашите производи

Канцеларија за MSСофтвер за враќање на датотеки во MS Office

DataNumen Access Repair Слика од кутија

DataNumen Access Repair

Поправете и вратете ги оштетените бази на податоци на „Мајкрософт пристап“ (датотеки .mdb и .accdb).

детали за
DataNumen Excel Repair Слика од кутија

DataNumen Excel Repair

Поправете и вратете ги оштетените или оштетените датотеки Microsoft Excel xls, xlw и xlsx.

детали за
DataNumen Word Repair Слика од кутија

DataNumen Word Repair

Поправете и вратете ги оштетените документи на Microsoft Word (.doc и .docx датотеки).

детали за
DataNumen PowerPoint Recovery Слика од кутија

DataNumen PowerPoint Recovery

Поправете и вратете го оштетениот Microsoft PowerPoint .pptx датотеки.

детали за

Е-поштаСофтвер за обновување на е-пошта

DataNumen Outlook Repair Слика од кутија

DataNumen Outlook Repair

Поправете и вратете ги оштетените датотеки со податоци на Microsoft Outlook (.pst).

детали за
DataNumen Outlook Express Repair Слика од кутија

DataNumen Outlook Express Repair

Вратете ги е-поштата од корумпирани Outlook Express датотеки dbx и mbx.

детали за
DataNumen Outlook Express Undelete Слика од кутија

DataNumen Outlook Express Undelete

Вратете ги избришаните е-пошта од Outlook Express датотеки dbx.

детали за
DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Закрепне лost Outlook Express е-пошта од сурови дискови или дискови

детали за
DataNumen Exchange Recovery Слика од кутија

DataNumen Exchange Recovery

Вратете ги пораките и другите предмети од сирачиња или оштетени датотеки за складирање офлајн на Microsoft Exchange (.ost)

детали за
DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Закрепне лost Податоци за Outlook, вклучително и е-пошта и други предмети од сурови дискови или дискови

детали за
DataNumen Outlook Password Recovery Слика од кутија

DataNumen Outlook Password Recovery

Вратете ги лозинките од шифрираните датотеки Outlook PST.

детали за

Архива / резервна копијаСофтвер за архивирање и закрепнување резервна копија

DataNumen BKF Repair Слика од кутија

DataNumen BKF Repair

Поправете и вратете ја оштетената резервна копија на Microsoft (BKF) датотеки.

детали за
DataNumen Zip Repair Слика од кутија

DataNumen Zip Repair

Поправете и закрепнете корумпирани Zip и само-извлекување (SFX) датотеки.

детали за
DataNumen TAR Repair Слика од кутија

DataNumen TAR Repair

Поправете и вратете го расипаниот Unix TAR архиви.

детали за
DataNumen CAB Repair Слика од кутија

DataNumen CAB Repair

Поправете и закрепнете корумпирани CAB архиви.

детали за
DataNumen RAR Repair Слика од кутија

DataNumen RAR Repair

Поправете и закрепнете корумпирани RAR и само-извлекување (SFX) датотеки.

детали за

База на податоциСофтвер за обновување на базата на податоци

DataNumen SQL Recovery Слика од кутија

DataNumen SQL Recovery

Поправете го расипаниот Microsoft SQL Server Бази на податоци на МДФ.

детали за
DataNumen DBF Repair Слика од кутија

DataNumen DBF Repair

Поправете ги оштетените dBase, FoxBase, FoxPro и Visual FoxPro DBF додадени фајлови.

детали за
DataNumen Oracle Recovery Слика од кутија

DataNumen Oracle Recovery

Закрепне корумпирани Oracle DBF датотеки со бази на податоци.

детали за

Слика / документСофтвер за обновување на слики и документи

DataNumen PDF Repair Слика од кутија

DataNumen PDF Repair

Поправете и вратете го расипаниот Acrobat PDF додадени фајлови.

детали за
DataNumen DWG Recovery Слика од кутија

DataNumen DWG Recovery

Поправете и вратете го оштетениот AutoCAD DWG додадени фајлови:

детали за
DataNumen PSD Repair Слика од кутија

DataNumen PSD Repair

Поправете и вратете ја оштетената слика на Фотошоп (PSD, PDD) датотеки.

детали за

Обновување на податоци и обновување на датотекатаСофтвер за обновување на податоци и обновување на датотеката

DataNumen Data Recovery Слика од кутија

DataNumen Data Recovery

Закрепне лost и избришани датотеки на вашите дискови или дискови.

детали за
DataNumen NTFS Undelete Слика од кутија

DataNumen NTFS Undelete

Вратете ги избришаните датотеки вклучени NTFS погони.

детали за

Пакет за наплата на податоциИнтегриран пакет за наплата на податоци

DataNumen Office Repair Слика од кутија

DataNumen Office Repair

Пакет за враќање на податоци за апликации на Microsoft Office, вклучувајќи Microsoft Access, Excel, Word, Outlook и PowerPoint.

детали за
DataNumen Database Recovery Слика од кутија

DataNumen Database Recovery

Пакет за обновување на базата на податоци, вклучувајќи алатки за обновување за расипани бази на податоци на „Мајкрософт пристап“ и DBF бази на податоци.

детали за
DataNumen Archive Repair Слика од кутија

DataNumen Archive Repair

Архивирајте пакет за враќање на податоците, вклучувајќи алатки за враќање на корумпираните Zip и архиви на SFX, RAR архиви, Уникс TAR архиви и Мајкрософт CAB архиви.

детали за

Бекап и погрешноБекап и погрешен софтвер

DataNumen Disk Image Слика од кутија

DataNumen Disk Image

DataNumen Disk Image е моќна алатка за клонирање и враќање на дискови или дискови.

детали за
DataNumen Backup Слика од кутија

DataNumen Backup

DataNumen Backup е најдобрата алатка за резервна копија и враќање на важните податоци и датотеки.

детали за
DataNumen File Splitter

DataNumen File Splitter

Сплит и придружете се на вашите големи датотеки.

детали за