Канцеларија за MS Софтвер за враќање на датотеки во MS Office

DataNumen Access Repair Слика од кутија

DataNumen Access Repair

Поправете и вратете ги оштетените бази на податоци на „Мајкрософт пристап“ (датотеки .mdb и .accdb).

детали за
DataNumen Excel Repair Слика од кутија

DataNumen Excel Repair

Поправете и вратете ги оштетените или оштетените датотеки Microsoft Excel xls, xlw и xlsx.

детали за
DataNumen Word Repair Слика од кутија

DataNumen Word Repair

Поправете и вратете ги оштетените документи на Microsoft Word (.doc и .docx датотеки).

детали за
DataNumen PowerPoint Recovery Слика од кутија

DataNumen PowerPoint Recovery

Поправете и вратете го оштетениот Microsoft PowerPoint .pptx датотеки.

детали за