Слика / документ Софтвер за обновување на слики и документи

DataNumen PDF Repair Boxshot

DataNumen PDF Repair

Поправете и вратете го расипаниот Acrobat PDF додадени фајлови.

детали за
DataNumen DWG Recovery Boxshot

DataNumen DWG Recovery

Поправете и вратете го оштетениот AutoCAD DWG додадени фајлови:

детали за
DataNumen PSD Repair Boxshot

DataNumen PSD Repair

Поправете и вратете ја оштетената слика на Фотошоп (PSD, PDD) датотеки.

детали за