База на податоци Софтвер за обновување на базата на податоци

DataNumen SQL Recovery Boxshot

DataNumen SQL Recovery

Поправете го расипаниот Microsoft SQL Server Бази на податоци на МДФ.

детали за
DataNumen DBF Repair Boxshot

DataNumen DBF Repair

Поправете ги оштетените dBase, FoxBase, FoxPro и Visual FoxPro DBF додадени фајлови.

детали за
DataNumen Oracle Recovery Boxshot

DataNumen Oracle Recovery

Закрепне корумпирани Oracle DBF датотеки со бази на податоци.

детали за