Ние ги користиме MyCommerce.com FastSpring.com безбедни сервери за управување со нашите онлајн трансакции. Ние прифаќаме сите главни кредитни картички, Maestro (Велика Британија), giropay (Германија), iDEAL (Холандија), банкарски / жичен трансфер, WebMoney, налози за набавка, PayPal, чекови и директен дебит. Ве молиме, изберете го соодветниот начин на плаќање во образецот за нарачка.

Најдобра гаранција за враќање
Ако било која друга алатка може да се опорави повеќе податоци од наши, ќе направиме наплата вашата нарачка!

Целосната верзија се доставува веднаш по нарачката на вашата кредитна картичка преку Интернет

Нарачајте СЕГА!

Специјалните понуди траат до крајот на оваа недела!

Кориснички лиценци Цена (УСД) Безбедна нарачка преку Интернет
1 129.95 Секој 89.95 Купете сега на MyCommerce

or

Купете сега во FastSpring

2 - 9 89.95 Секој 69.95
10 - 24 69.95 Секој 49.95
25 - 49 49.95 Секој 39.95
50 - 99 39.95 Секој 29.95

100% задоволство
Гарантира

100 - 199 24.95 Секој 19.95
200 - 499 19.95 Секој 16.95
500 + 14.95 Секој 11.95

Нарачајте преку телефон

Нашиот препродавач MyCommerce, поткомпанија на Digital River, прифаќа и нарачки по телефон, достапни 24x7. Ве молиме наведете го името на производот DataNumen PowerPoint Recovery и проект на производот 300590392 кога им се јавува.

Центар за клиенти Бесплатно Број Поддржани јазици
САД + 1-800-406-4966 англиски
Европа + 49 221 31088-30 Германски, англиски, француски, италијански, шпански, холандски, португалски

Директно контактирајте го нашиот оддел за продажба

За какви било прашања за нарачки, големи нарачки, налози за набавки или други посебни барања за нарачки, можете да напишете до DataNumen оддел за продажба на sales@datanumen.com.

Нарачка од А. DataNumen препродавач или дистрибутер во ваша близина

Ве молам проверете нашата листа за препродавачи / дистрибутери ако сакате да нарачате од А. DataNumen препродавач или дистрибутер во ваша близина.