• Да се ​​избришат е-поштата по грешка?
 • Право ја испразни папката Избришани ставки?
 • Lost е-пошта што не можат да се обноват?
 • Чудни грешки во PST-датотеката?
 • Lost лозинката за вашата PST-датотека?
 • Проблеми со обновување на поштата со Outlook?
 • DataNumen Outlook Repair лесно го поправа сето ова и многу повеќе.
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Враќањето на нормално избришаната е-пошта од Outlook е едноставно. Кога ќе се кликне на копчето за бришење, е-поштата всушност се става во папката Избришани ставки. Одењето во папката овозможува да се прочита е-поштата во целост, и таа лесно може да се премести во друга папка.

Ако, сепак, папката Избришани предмети е испразнета или ако објектот е избришан со Ctrl-Delete (што Мајкрософт го нарекува тешко бришење), е-поштата е трајно отстранета од Outlook. Обновувањето на е-поштата со Outlook тогаш станува многу потешко.

Според поддршката на Мајкрософт, „… ако не преместите ставки во папката Избришани предмети пред да ги избришете, овие ставки се бришат тешко и не можете да ги вратите од папката Избришани ставки“.
Единствениот начин да ја отстраните таквата е-пошта е да користите DataNumen Outlook Repair - правење брза и едноставна работа за решавање на проблемот.

 • Работи со Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 и 2019 година.
 • Целосно ги обновува пораките, папките, папките на Outlook, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, белешки, списанија, белешки и многу повеќе.
 • Може да се отстрани целата е-пошта во Outlook - без разлика дали е обичен текст, RTF или HTML формат.
 • Прилозите за пошта на Outlook се враќаат во целост.
 • Вградените објекти се враќаат во целост.
 • Поддршка за PST-датотеки со големина над 2 GB и разделување PST-датотеки доколку е потребно.
 • Поддршка за генерирање PST-датотеки во формат Outlook 97-2002 и Outlook 2003-2010.
 • Поддржано поправка на серии.
 • Не се потребни техничко знаење.
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство