Симптом:

Кога ќе се обидете да сtart Outlook, може да ја добиете следнава порака за грешка:

Не може да се прикаже папката. Не може да се пристапи до датотеката xxxx.pst. Одбиен пристап.

каде што 'xxxx.pst' е име на датотеката Outlook PST што треба да се вчита.

Прецизно објаснување:

Кога PST-датотеката е расипана и Outlook не може да ја чита hibe-тоrarchy информации од датотеката, таа ќе ја прикаже оваа грешка. Ве молиме користете го нашиот производ DataNumen Outlook Repair да ја поправите оштетената датотека PST и да го решите проблемот.

Референци: