Избришете ги е-пораките и предметите на Outlook по грешка:

Кога ќе избришете е-пошта или друг предмет во Outlook, со кликнување на копчето „Del“, тогаш тој ќе биде преместен во „Избришани ставки”Папка. Можете да го вратите со едноставно одење на „Избришани ставки”Папка, наоѓање на посакуваната е-пошта и преместување во првобитната положба или други нормални папки.

Меѓутоа, ако го отстраните предметот со „Ctrl-Del“ или ако го отстраните предметот од „Избришани ставки”Папка, тогаш ставката трајно се отстранува од Outlook. Единствениот начин да го повратиме е да го користиме нашиот производ DataNumen Outlook Repair, што може да го реши проблемот како ветре, како што следува:

  1. Изберете ја датотеката PST Outlook каде што некои ставки трајно се бришат како изворна PST-датотека што треба да се поправи.
  2. Поставете го името на датотеката за фиксен излез PST доколку е потребно.
  3. Поправете ја изворната датотека Outlook PST. DataNumen Outlook Repair ќе ги скенира и отстрани бришените ставки.
  4. По процесот на поправка, можете да го користите Outlook за да ја отворите фиксната PST-датотека и да пронајдете дека сите избришани ставки се вратени на локациите каде што трајно се бришат. На пример, ако користите копче „Ctrl-Del“ за трајно бришење е-пошта од „Inbox”Папка DataNumen Outlook Repair ќе го врати назад во „Inbox”Папка по процесот на обновување. Ако користите копче „Del“ за да ја избришете оваа е-пошта од „Inbox”И потоа трајно избришете ја од папката“Избришани ставки”Папка, потоа по закрепнувањето, ќе се врати на„Избришани ставки”Папка.

Забелешка:

  1. Ако не можете да ги најдете предметите на локациите каде што трајно се бришат, тогаш можете да се обидете да ги најдете со следниве методи:
    1.1 Пронајдете ги во папките „Recovery_Groupxxx“. Избришаните ставки може да се третираат како лost & Пронајдени предмети, кои се обновени и ставени во папки наречени „Recovery_Groupxxx“ во фиксната PST-датотека.
    1.2 Ако знаете некои својства на посакуваните ставки, на пример, предметот на е-поштата, некои клучни зборови во телото на е-пошта, итн., Тогаш може да ги земете овие својства како критериуми за пребарување и да ја користите функцијата за пребарување Outlook за да пребарувате за сакани предмети во целата фиксна PST-датотека. Понекогаш, избришаните ставки може да се обноват и да се стават во други папки или папки со арбитражаrary имиња. Со функцијата за пребарување Outlook, можете лесно да ги најдете.
  2. Може да забележите дупликат неизбришани ставки во папките „Recovery_Groupxxx“. Ве молам, само игнорирајте ги. Бидејќи кога Outlook ќе избрише ставка, тоа ќе направи имплицитно некои дупликати копии. DataNumen Outlook Repair е толку моќна што може да ги поврати и овие имплицитни копии и да ги третира како лost & Пронајдени предмети, кои се обновени и ставени во папки наречени „Recovery_Groupxxx“ во фиксната PST-датотека.

Датотека за примерок:

Примерок PST-датотека каде што е-поштата со наслов „Добредојдовте во Microsoft Office Outlook 2003“ трајно се брише. Outlook_del.pst

Датотеката е обновена од DataNumen Outlook Repair, во која избришаната е-пошта е вратена во првобитната позиција „Inbox”Папка: Outlook_del_fixed.pst