Симптом:

  1. Користите алатка за поправка на Outlook Inbox (Scanpst.exe) за да поправите оштетена или расипана датотека за лични папки Outlook (PST).
  2. Алатката покажува дека PST-датотеката е целосно поправена.
  3. Ја отворате фиксната PST-датотека во Outlook, но откриете дека нема ставки во неа или предметите што ги сакате не се обновени.

Прецизно објаснување:

Датотеката PST е лошо расипана и оштетена. Затоа, Алатката за поправка на сандаче (Scanpst) не е во можност да ги поврати предметите што ги сакате.

Треба да користите DataNumen Outlook Repair за да ја поправите оштетената датотека PST. Со софистицирано програмирање и алгоритамска методологија, DataNumen Outlook Repair секогаш ќе се опорави мost од податоците за обновување, ја формираат корумпираната PST-датотека, т.е. тоа е најдобрата алатка за обновување на Outlook на пазарот.

Датотека за примерок:

Примерок оштетена PST-датотека што ќе предизвика грешка. Outlook_3.pst

Датотеката е обновена од DataNumen Outlook Repair: Outlook_3_fixed.pst

Референци: