Симптом:

Кога користите алатка за поправка на Outlook Inbox (Scanpst.exe) за да поправите оштетена или расипана датотека за лични папки Outlook (PST), алатката не успева и ја пријавува следнава порака за грешка:

Алатката за поправка на сандаче не ја препознава датотеката xxxx.pst. Ниту една информација не може да се поврати.

or

Неочекувана грешка спречи пристап до оваа датотека. Користете ScanDisk за да проверите дали има грешки на дискот и повторно обидете се да ја користите алатката Поправка на сандаче.

каде што 'xxxx.pst' е име на PST-датотеката што треба да се отвори.

на екранот:

Подолу е слика од екранот за грешката:

Прецизно објаснување:

Корупцијата или оштетувањето на датотеката PST е толку лоша што алатката за поправка на сандаче (Scanpst) не е во можност да ја поправи датотеката.

Треба да користите DataNumen Outlook Repair за да ја поправите оштетената датотека PST. Со софистицирано програмирање и алгоритамска методологија, DataNumen Outlook Repair секогаш ќе се опорави мost од податоците за обновување, ја формираат корумпираната PST-датотека, т.е. тоа е најдобрата алатка за обновување на Outlook на пазарот.

Примерок датотеки:

Корумпирана датотека: Тест2.пст

Датотека поправена од DataNumen Outlook Repair: Test2_fixed.pst

Референци: