Вратете ги податоците за Outlook од Темпоrary Датотеки

Кога Outlook пристапува до PST-датотеката, може да создаде скриено темпоrary датотека под истата папка како и пристапот до PST-датотеката. На пример, ако PST-датотеката до која се пристапува се нарекува MyOutlook.PST, тогаш скриеното темпоrary PST името на датотеката ќе биде MyOutlook.pst.tmp, создадено во истата папка како MyOutlook.PST.

Кога вашиот Outlook се расипува и не можете да ги вратите бараните податоци од MyOutlook.PST, тогаш сè уште е можно да ги вратите вашите податоци од MyOutlook.PST.tmp, како што следува:

 1. Бидејќи MyOutlook.pst.tmp е скриена датотека, прво мора да ги промените поставките на системот за да ја прикажете скриената датотека, подолу се прикажани сродни написи:
  https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Виндоус 7)
  https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Виндоус Виста)
 2. Преименувајте го MyOutlook.PST.tmp во MyOutlookTmp.PST
 3. Start DataNumen Outlook Repair.
 4. Изберете MyOutlookTemp.PST како изворна датотека што треба да се поправи.
 5. Поставете го фиксното име на датотека PST.
 6. Кликнете „С.tart Repair ”копчето за поправка на MyOutlookTemp.PST и вратените податоци ќе бидат излезени во фиксната датотека.
 7. По завршувањето на постапката за поправка, отворете ја фиксната датотека со Outlook и проверете дали податоците што ги сакате се вратени или не.