Вратете ги податоците на Outlook од датотеки на виртуелна машина, дискови, резервни датотеки и датотеки со слики на дискови

Ако вашиот Outlook PST /OST датотеката е зачувана на следната датотека:

 • Датотека VMWare VMDK (диск за виртуелна машина) (*. Vmdk). На пример, го чувате вашиот Outlook PST /OST датотека на виртуелен диск во VMWare.
 • Виртуелен компјутер VHD (Виртуелен хард диск) датотека (*. Vhd). На пример, го чувате вашиот Outlook PST /OST датотека на виртуелен диск во Виртуелен компјутер. Или правите резервна копија на вашиот Outlook PST /OST датотека преку функцијата за резервна копија и обновување на Виндоус.
 • Датотека со вистинска слика Acronis (*. Tib)
 • Нортон Г.ost датотека (*. gho, * .v2i)
 • Датотека за Windows NTBackup (*.bkf)
 • ISO-датотека со слика (*. ISO)
 • Датотека со слика на дискот (*. Img)
 • ЦД / ДВД-датотека со слика (*. Бин)
 • Датотека со алкохол 120% Огледало-диск (MDF) (*. Mdf)
 • Неро-датотека со слика (*. Nrg)

и не можете да пристапите до податоците во PST /OST датотека од некои причини, на пример:

 • Го бришете вашиот Outlook PST /OST датотека од виртуелниот диск во VMWare или Виртуелен компјутер.
 • По грешка го форматирате виртуелниот диск во VMWare или Virtual PC.
 • Виртуелниот диск во VMWare или Виртуелен компјутер не може да се монтира или активира правилно.
 • Виртуелниот диск во VMWare или Виртуелен компјутер е оштетен или оштетен.
 • Резервната датотека на резервниот медиум е оштетена или оштетена и не можете да го вратите вашиот PST /OST досие од него.
 • Датотеката за слика на дискот е оштетена или оштетена и не можете да го вратите вашиот PST /OST досие од него.
 • И многу повеќе …

Потоа, сè уште можете да ги вратите податоците во PST /OST датотека со скенирање и враќање на соодветната датотека на дискот на виртуелната машина, резервната датотека или датотеката со слика на дискот со DataNumen Outlook Repair. Само изберете ја датотеката на дискот за виртуелна машина, датотеката за бекап или датотеката со слика на дискот како изворна датотека што треба да се поправи, DataNumen Outlook Repair ќе ја скенира изворната датотека, ќе ја анализира, ќе ги врати податоците на Outlook зачувани во датотеката и ќе ги емитува во нова фиксна PST-датотека.

Ако вашиот Outlook PST /OST датотеката е зачувана на тврд диск или диск и не можете да пристапите до PST /OST датотека од некои причини, на пример:

 • Го бришете вашиот Outlook PST /OST датотека од тврдиот диск или диск.
 • По грешка го форматирате хард дискот или уредот.
 • Вашиот хард диск или погон не успее и не можете повеќе да пристапувате до датотеките.
 • И многу повеќе …

Потоа можете да користите DataNumen Disk Image за да креирате слика на тврдиот диск или уредот, а потоа вратете го PST /OST податоци од датотеката со слики со DataNumen Outlook Repair.