DataNumen Outlook Repair Споредба на конкуренцијата

DataNumen Outlook Repair 8.5
скепст
(за Outlook 2007)
Kernel Outlook PST поправка 7.05.01 Алатник за обновување за Outlook 1.0.11.33 Поправка на Phвездениот Феникс Outlook PST 4.0 EasyRecovery Professional 6.21 OutlookFix 2.47 Обнова за Outlook 3.0 Р-пошта за Outlook 1.5 DiskInternals Обнова на изгледот 2.2 Лесно закрепнување на изгледот 1.6 Лекари за дискови Поглед на пошта за наплата (.pst) 2.0.1 Вратете ја мојата е-пошта 5.02

Стапка на наплата

Просечна стапка на закрепнување * 95.7% 1.26% 1.26% 1.26% 1.81% 1.83% 8.63% 19.82% 0.00% 53.24% 0.00% 1.82% 1.39%
Случај 1
(5MB расипана PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 5.10% 0.00% 55.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 2
(50MB расипана PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 3
(100MB расипана PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 54.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 4
(500MB расипана PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 5
(1 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 6
(2 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 60.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 7
(4 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод) Дел 1 Дел 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 1.50% 0.00% 54.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 8
(8 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
Дел 1 Дел 2 Дел 3 Дел 4 Дел 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.30% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 9
(10 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
Дел 1 Дел 2 Дел 3 Дел 4 Дел 5 Дел 6
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.90% 0.00% 67.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 10
(15 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 6.30% 0.00% 75.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 11
(5MB расипана PST-датотека во формат не-Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 17.40% 48.00% 0.00% 62.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 12
(50MB расипана PST-датотека во формат не-Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 28.50% 50.40% 0.00% 55.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 13
(100MB расипана PST-датотека во формат не-Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.90% 53.00% 0.00% 53.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 14
(500MB расипана PST-датотека во формат не-Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 45.10% 46.70% 0.00% 54.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 15
(1 GB оштетена PST-датотека во формат не-Уникод)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.80% 48.50% 0.00% 52.90% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 16

(2 GB оштетена PST-датотека во формат не-Уникод)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.00% 50.30% 0.00% 51.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Случај 17
(4 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
Дел 1 Дел 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 10.30% 10.30% 0.00% 19.10% 0.00% 19.30% 0.30% 10.20% 2.50%
Случај 18
(4 GB оштетена PST-датотека во формат Уникод)
Дел 1 Дел 2
100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.60% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.50% 100.00% 100.00%

OS Поддршка

Сите верзии на 32 битни Виндоус Да Да 98 / МЕ не е поддржано Серверот 2008 не е поддржан 98 / МЕ / Виста не е поддржана 98 / МЕ / 2000 неподдржан 98 / МЕ не е поддржано 95, 98, МЕ не поддржан Да 98/2000 не е поддржано 98 / МЕ не е поддржано 98 / МЕ не е поддржано 98 / МЕ / 2000 неподдржан
Сите верзии на 64 битни Виндоус Да Да Да Серверот 2008 не е поддржан Да Да Да Да Да Да Да Да Да

Поддршка за формат Outlook и PST

Сите верзии на Outlook Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да
Формат на не-Уникод Outlook 97-2002 Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Не Да Да
Формат на уникод Outlook 2003-2010 година Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да
Корисникот може да избере излезна PST-датотека во формат не-Уникод или формат Уникод Да Не Не Не Не Не Да Не Не Не Не Не Не
Конвертирајте формат не Уникод во формат Уникод Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не
Конвертирајте формат на Уникод во формат не Уникод Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не
Вратете ги криптираните PST-датотеки без лозинка Да Да Висока енкрипција (најдобра шифрирање) не е поддржана Да Да Да Висока енкрипција (најдобра шифрирање) не е поддржана Да Висока енкрипција (најдобра шифрирање) не е поддржана Да Висока енкрипција (најдобра шифрирање) не е поддржана Да Висока енкрипција (најдобра шифрирање) не е поддржана

Голема поддршка за датотеки PST

Реши преголем проблем со датотека PST од 2 GB без загуба на податоци Да Не Да Не Да Да Да Не Да Не Да Да Да
Поддржете PST-датотеки со големина од 16777216 ТБ Да Не Не Да Да Не Не Да Не Не Да Да Не
поделете голема PST-датотека во неколку мали датотеки Да Не Не Не Не Не Да Не Не Не Не Не Не

Способности во обновување на објекти

Вратете ги сите видови на објекти во PST-датотеки, вклучувајќи ги и поштенските пораки, папките, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да
Вратете ги сите својства во предметите, како што се предмет, тело на порака, до, од, кубика, кубика, датум итн. Да Да Да Да cc, ccc не е поддржано Не не е поддржана БЦЦ Да Да предмет, од, записник за компјутер, не е поддржан Да Да Да
Вратете ги поштенските пораки во обичен текст, RTF и HTML формати Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Не Да Да
Вратете ги прилозите, вклучително и документите и сликите прикачени на пораките и вградени во HTML-тела Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да Да
Вратете ги вметнатите објекти, како што се друга порака, работни листови на Excel, Word документи итн. Да Да Вградената порака не е поддржана Вградената порака не е поддржана Вградената порака не е поддржана Не Да Не Да Да Да Да Да
Вратете ги избришаните ставки на Outlook, вклучително и поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки. Да Не Да Не Да Не Не Не Не Не Да Не Не

Останати карактеристики

Вратете ги податоците на Outlook од неоштетените или оштетените датотеки VMWare VMDK (Виртуелен машински диск) (*. Vmdk), Виртуелен компјутер VHD (Виртуелен хард диск) датотеки (*. Vhd), Датотеки со вистинска слика Acronis (*. Tib), Нортон Ghost датотеки (*. gho, * .v2i), датотеки за Windows NTBackup (*.bkf), ISO-датотеки со слики (*. Iso), Датотеки со слики на дискови (*. Img), Датотеки со слики на ЦД / ДВД (*. Бин), Датотеки со алкохол 120% Огледало на дискови (МДФ) (*. Mdf) и датотеки со слика Неро (* .nrg) Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не
Вратете PST-датотеки на расипани медиуми, како што се дискети, Zip дискови, ЦДРОМ, итн. Да Не Не Не Не Не Не Не Да Да Не Не Не
Вратете серија на PST-датотеки Да Не Не Не Не Да Да Не Не Да Не Не Не
Поддршка за наоѓање и избор на PST-датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер Да Не Не Да Да Не Не Не Да Да Не Да Не
Поддржете го контекстното мени на Windows Explorer Да Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не Не
Поддржете операција за влечење и испуштање Да Не Не Не Не Не Да Не Не Не Не Не Не
Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС) Да Не Не Да Не Не Да Да Да Да Да Да Да