Зошто DataNumen NTFS Undelete?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen NTFS Undelete v2.0


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка на сите верзии на NTFS формати.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со избришаните датотеки.
 • Поддршка за исцрпно скенирање на податоците на суровиот диск и пребарување избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со големо знаење за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотеката.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за враќање на избришаните папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на избришаните датотеки и папки според различни критериуми.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen NTFS Undelete за да ги отстраните датотеките NTFS Дискови


Вие трајно избришавте датотеки или папки од вашите NTFS вози по грешка или ја испразнивте корпата за отпадоци пред да откриете дека има нешто важно во него. Што можеш да направиш?

Без грижи. DataNumen NTFS Undelete може да ти помогне. Можете да ја користите оваа моќна алатка за да ги скенирате дисковите, да пребарувате по датотеките отстранети по грешка, да ги вратите и да ги добиете мost вредни податоци назад кон вас.

Start DataNumen NTFS Undelete. Е го видите „С.tart Wizard "страница, која ќе ги опише главните задачи извршени во процесот на неповратно избришување:

Start Волшебникот

Кликнете на Следна копче за да отидете на следниот чекор.

Забелешка: Пред да ги вратите избришаните датотеки вклучени NTFS вози со DataNumen NTFS Undelete, подобро е да ги затворите сите други апликации.

На оваа страница се наведени сите дискови на вашите компјутери, како што следува:

Изберете дискови

Во списокот, можете да изберете една или повеќе NTFS дискови каде што сакате да ги скенирате и вратите избришаните датотеки и папки, а потоа кликнете на Следна копче за да отидете на следниот чекор.

На оваа страница, можете да ги поставите опциите за процесот на скенирање:

Поставете опции за скенирање

потоа кликнете на Следна копче за да отидете на следниот чекор.

На оваа страница, дисковите што ги избравте и опциите што ги поставивте за процесот на скенирање се наведени за да ги потврдите:

Потврдете ги опциите за скенирање

Ако сè е во ред, кликнете на Скенирајте копче до starпроцесот на скенирање.

На оваа страница, DataNumen NTFS Undelete ќе ги скенира вашите дискови и ќе бара датотеки и папки за обновување:

Процес на скенирање

Лента за напредок

Бар напредок

ќе го означи напредокот на скенирањето.

По процесот на скенирање, ако избришаните датотеки или папки се обновуваат, ќе видите поле со порака како оваа:

Скенирај поле за пораки за успех

Кликнете на копчето "OK", а потоа ќе одиме на следната страница.

Во центарот на оваа страница, се наведени сите избришани датотеки за кои се покажа дека може да се обноват за време на претходниот процес на скенирање. Ако овозможите „Скенирај за избришани папки што можат да се обноват“ во опциите за скенирање, тогаш се наведени и избришаните папки што можат да се обноват.

Резултат од скенирање

Во списокот, можете да изберете една или повеќе датотеки или папки што сакате да ги вратите, а потоа кликнете на Следна копче за да отидете на следниот чекор. Може да го филтрирате или сортирате списокот за да можете брзо да го пронајдете она што го сакате и потоа да го направите изборот.

На оваа страница, можете да ја изберете излезната папка за неизбришаните датотеки и папки:

Поставете опции за наплата

Покрај тоа, тука можете да поставите други опции за обновување. После тоа, кликнете на Следна копче за да отидете на следниот чекор.

На оваа страница, датотеките и папките што ги избравте за враќање, како и излезната папка и опциите што ги поставивте за процесот на обновување, се наведени за да ги потврдите:

Потврдете ги опциите за наплата

Ако сè е во ред, кликнете на Закрепне копче до starпроцесот на закрепнување.

На оваа страница, DataNumen NTFS Undelete ќе ги врати датотеките и папките што ги избравте од вашите дискови во согласност со опциите за обновување што ги поставивте и ќе ги излезе во излезната папка што ја наведовте.

Процес на закрепнување

Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на враќање, доколку успешно се повратат избришани датотеки или папки, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех за наплата

Сега можете да го отворите директориумот за излез и да пристапите до сите обновени датотеки и папки.

Повеќе информации


DataNumen NTFS Undelete 2.0 е објавен на 16 септември 2014 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 е објавен на 27 октомври 2009 година

 • Поддршка за исцрпно скенирање на податоците на суровиот диск и пребарување избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со големо знаење за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотеката.
 • Подобрување на перформансите на процесот на скенирање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen NTFS Undelete 1.0 е објавен на 16 јули 2009 година

 • Поддршка на сите верзии на NTFS формати.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за враќање на избришаните папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддржете ги имињата на имињата на датотеките и имињата на папките.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на избришаните датотеки и папки според различни критериуми.