Вести

DataNumen Exchange Recovery 7.5 е објавен на 19

  • Подобрете ги перформансите.
  • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
  • Елиминирајте ги бескорисните предмети.
  • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.5 е објавен на 8

  • Подобрете ги перформансите.
  • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
  • Елиминирајте ги бескорисните предмети.
  • Поправете некои грешки.