Вести

DataNumen Exchange Recovery 3.0 е објавен на 12 август 2010 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување.
 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете ги Microsoft Exchange 2010 и Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.2 е објавен на 3 август 2010 година

 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 е објавен на 24 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.0 е објавен на 18 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 2.5 е објавен на 10 февруари 2010 година

 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправете грешка при разделување големи датотеки.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 е објавен на 27 октомври 2009 година

 • Поддршка за исцрпно скенирање на податоците на суровиот диск и пребарување избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со големо знаење за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотеката.
 • Подобрување на перформансите на процесот на скенирање.
 • Поправи некои мали грешки.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 е објавен на 21 октомври 2009 година

 • Поддржете ги Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 и 2007 година.
 • Поддржете ги Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista и Windows 7.
 • Поддршка за враќање на поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки. Сите својства, како што се предмет, од, од cc, ccc, датум, итн., Се враќаат.
 • Поддршка за враќање на поштенските пораки во обичен текст, RTF и HTML формат.
 • Поддршка за враќање на прилози, вклучително и документи и слики прикачени на пораки и вградени во HTML-тела.
 • Поддршка за враќање на вградени објекти, како што се работни листови на Excel, Word документи итн.
 • Поддршка за враќање на избришаните ставки на Outlook, вклучувајќи поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Поддршка за поделба на излезната PST-датотека во неколку мали датотеки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook со заштита на лозинка, поддржани се и компресивно шифрирање и високо криптирање (или најдобро шифрирање). Податоците за Outlook може да се повратат дури и ако ја немате лозинката.
 • Поддршка за генерирање фиксна PST-датотека во формат Outlook 97-2002 и формат Outlook 2003/2007.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид на дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид датотечни системи, како што се FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.

DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 е објавен на 5 август 2009 година

 • Поддршка за враќање на сите верзии на Microsoft Outlook Express е-пошта
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од какви било дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.
 • Поддршка за обновување од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
->