Вести

DataNumen SQL Recovery 1.0 е објавен на 11 година

 • поддршка SQL Server 2005, 2008, 2008 година R2, 2012 година.
 • Поддршка за враќање на структурата и податоците во табелите.
 • Поддршка за враќање на сите типови на податоци, освен за типот XML.
 • Поддршка за враќање на редок колона.
 • Поддршка за враќање на избришаните записи.
 • Поддршка за враќање на повеќе датотеки, вклучувајќи MDF-датотека и нејзините поврзани датотеки NDF.
 • Поддршка за поправка на МДФ-датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на датотеки со МДФ.
 • Интегриран со школка со Виндоус, за да можете лесно да поправите датотека МДФ со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

DataNumen Data Recovery 1.0 е објавен на 28 декември 2010 година

 • Поддршка на сите формати на дискови.
 • Поддршка за враќање на датотеки лost поради реформа на погонот, корупција на погонот или какви било други причини.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со лost и избришани датотеки.
 • Поддршка за исцрпно скенирање на необработените податоци на дискот и пребарување на lost и избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со широко познавање за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотека.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за обновување лost и избришани папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддржете ги имињата на имињата на датотеките и имињата на папките.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на lost и избришани датотеки и папки според различни критериуми.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 е објавен на 15 декември 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете го механизмот за откривање, обработка и пријавување грешки.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.1 е објавен на 1 декември 2010 година

 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Подобрете ја функцијата за откривање грешки и пријавување.
 • Подобрете ја употребливоста на GUI.
 • Поправете грешка во пораката за грешка во обработката.
 • Поправи некои мали грешки.
->