Вести

DataNumen Data Recovery 1.0 е објавен на 28 декември 2010 година

 • Поддршка на сите формати на дискови.
 • Поддршка за враќање на датотеки лost поради реформа на погонот, корупција на погонот или какви било други причини.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со лost и избришани датотеки.
 • Поддршка за исцрпно скенирање на необработените податоци на дискот и пребарување на lost и избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со широко познавање за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотека.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за обновување лost и избришани папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддржете ги имињата на имињата на датотеките и имињата на папките.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на lost и избришани датотеки и папки според различни критериуми.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 е објавен на 15 декември 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете го механизмот за откривање, обработка и пријавување грешки.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.1 е објавен на 1 декември 2010 година

 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Подобрете ја функцијата за откривање грешки и пријавување.
 • Подобрете ја употребливоста на GUI.
 • Поправете грешка во пораката за грешка во обработката.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 е објавен на 12 август 2010 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување.
 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете ги Microsoft Exchange 2010 и Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.2 е објавен на 3 август 2010 година

 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 е објавен на 24 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.0 е објавен на 18 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 2.5 е објавен на 10 февруари 2010 година

 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправете грешка при разделување големи датотеки.
 • Поправи некои мали грешки.