Вести

DataNumen DWG Recovery 1.0 е објавен на 7 јануари 2014 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD 2010 до 2014 година DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на следниве објекти во DWG датотеки: БЛОК, ТОЧКА, ЛИНИЈА, ЛАК, КРУГ, ЕЛИПСА, СПЛАЈН, ХЛАНИЕ, РЕЈ, Цврст, 3ДФЕСИ, ЛВПОЛИЛИН, ПОЛИЛИН (2Д), ПОЛИЛИН (3Д), ПОЛИЛИН (ЛИЦЕ), ПОЛИЛИН (МЕСИ), ВЕРТЕКС , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), ДИМЕНЗИЈА (ЛИНИЈА) ПОСТАВЕНО), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-Пт), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-Лн), ДИМЕНЗИЈА (РАДИУС), ДИМЕНЗИЈА (ДИЈАМЕТР), ЛИДЕР, ТОЛЕРАНЦИЈА, БЛОК КОНТРОЛА ОБЈ, БЛОК ХЕДЕР, КОНТРОЛА НА ЛИЈЕ ОБЈЛЕ STYLE, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, VIEW CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, VPORT CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONTROL OBJ, DIMSTY
 • Поддршка за обновување лost & пронајдени предмети во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на избришаните објекти во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во DWG формат и формат DXF.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во формат AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 до 2014 година.
 • Поддршка за поправка DWG датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на DWG датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите Outlook DWG датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
->