Вести

DataNumen SQL Recovery 5.9 е објавен на 3-ти мај 2021 година

  • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
  • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
  • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 4.2 е објавен на 10 март 2021 година

  • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
  • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
  • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Excel Repair 3.6 е објавен на 4 март 2021 година

  • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
  • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
  • Поправи некои мали грешки.