Вести

DataNumen Zip Repair 2.6 е објавен на 20

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 6.8 е објавен на 8 јули 2019 година

 • Елиминирајте ги недоследностите во фиксната PST-датотека.
 • Редизајн на серискиот мотор за враќање.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за серија за обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Excel Repair 2.6 е објавен на 8 јуни 2019 година

 • Користете АИ технологија за да ја анализирате датотеката.
 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.
->