Постојат неколку несакани ставки во фиксната PST-датотека. Како да ги елиминирате?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery е дизајниран да го скенира секој бајт од расипаната датотека Outlook и да ги обнови сите информации што може да се обноват, вклучувајќи ги и фрагментите на податоците, lost & пронајдени предмети, како и избришаните ставки. Затоа, во обновената датотека PST, може да најдете други од нормални е-пошта, исто така има и избришани ставки, т.е.ost & пронајдени предмети, како и компоненти за е-пошта, како што се прилози. Ова го правиме затоа што мost од клиентите може да ги најдат сите овие ставки корисни за нив откако ќе се случи катастрофа во податоците.

Нормалните е-пошта се обновуваат и се враќаат во нивните оригинални папки, како што се Inbox, Outbox, итн. Иако не-нормалните е-пошта ќе бидат обновени и зачувани во папките „Recovery_Groupxxx“.

Ако не ги сакате ненормалните артикли, тогаш можете едноставно да направите како што следува:

1 Сtar„DataNumen Outlook Repair”/”DataNumen Exchange Recovery"

2. Одете во табулаторот „Опции“.

3. Кликнете на табулаторот „Напредни опции“ во левиот панел.

4. Во групата „Врати ги избришаните предмети“, одштиклирај ги сите опции.

5. Во групата „Напредно закрепнување“, отштиклирајте ги сите опции.

6. Вратете се на јазичето „Поправка“.

7. Поправете го оригиналниот оштетен PST /OST датотека.

8. Отворете ја новата фиксна PST-датотека. Willе откриете дека сите несакани предмети исчезнуваат.