Не успеав да ја поправам мојата датотека со вашиот производ, зошто?

Ве молиме контактирајте ја нашата техничка поддршка.

Ако е можно, ве молиме, испратете ни го дневникот за поправки. За да го добиете дневникот за поправки, направете го следново:

  1. Поправете ја вашата датотека
  2. По процесот на поправка, кликнете на копчето „Зачувај дневник“.
  3. Во дијалогот за зачувување датотека, проверете дали е избрана опцијата „Вклучи информации за системот“.
  4. Зачувајте го дневникот во датотека.
  5. Компресирајте ја датотеката со WinZip или победиRAR и испратете ни го.

Исто така, ве молиме, кажете ни ја причината за вашата корупција на досието за да можеме да ви служиме подобро.