Зошто DataNumen File Splitter?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
враќање пари

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen File Splitter v1.2


  • Поддршка за поделба на голема датотека во мали датотеки, заснована на наведената граница на големината.
  • Поддршка придружете неколку мали датотеки во една голема датотека.
  • Поддршка за споредување на две датотеки бајт по бајт, за да проверите дали двете датотеки се идентични едни со други.
  • Поддршка за пресметување на збирот за проверка на MD5 на датотека.
  • Поддршка за сите 32bit и 64bit Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство


Повеќе информации


DataNumen File Splitter 1.2 е објавен на 20 јуни 2020 година

  • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
  • Поправете некои грешки.

DataNumen File Splitter 1.1 е објавен на 2-ри мај 2019 година

  • Подобрете ги перформансите при придружување на голема група датотеки.
  • Поправете некои грешки.