Кога користите Microsoft Outlook за да отворите a корумпиран or сираче офлајн папка (OST) датотека или синхронизирајте ја со серверот Exchange, ќе наидете на разни пораки за грешки, кои може да бидат малку збунувачки за вас. Затоа, тука ќе се обидеме да ги наведеме сите можни грешки, подредени според нивната фреквенција. За секоја грешка, ќе го опишеме неговиот симптом, ќе ја објасниме нејзината прецизна причина и ќе го дадеме решението, за да можете подобро да ги разберете. Подолу ќе го користиме името на датотеката.ost'за да ја искажете вашата погрешна размена OST име на датотека.

Покрај тоа, кога користите офлајн папка (OST) датотека со серверот Microsoft Exchange, исто така може често да се среќавате со следниве проблеми, кои може да се решат со DataNumen Exchange Recovery лесно.