Бидејќи Microsoft Outlook не може да се отвори офлајн папка (OST) датотека директно, кога треба да пристапите до податоците во OST датотека, мора да ја претворите во PST-датотека што може да ја препознае Outlook.

Некои вообичаени ситуации кога треба да преобратите OST до PST се:

  • Разменувањето на поштенското сандаче се поврзува со OST датотеката е недостапна од некои причини и OST досието е сираче. Треба да ги добиете податоците од нив.
  • на OST датотеката е оштетена или оштетена. Сакате да ги вратите податоците во нив.
  • Сакате да добиете некои податоци што постојат само во локалното OST датотека.

со DataNumen Exchange Recovery, можете да конвертирате OST датотека во PST-датотека лесно и ефикасно.

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Да се ​​преобрати OST во PST-датотека, ве молиме направете го следново:

Start DataNumen Exchange Recovery.

Забелешка: Пред да го конвертирате OST датотека во PST-датотека со DataNumen Exchange Recovery, затворете го Microsoft Outlook и сите други апликации што можат да пристапат или да ги изменат OST датотека.

Изберете OST датотека што треба да се конвертира:

празно

Можете да го внесете OST име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на OST датотеката што треба да се конвертира на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen Exchange Recovery ќе го преобрази OST датотека во нова PST-датотека наречена xxxx_recained.pst, каде xxxx е името на изворот OST досие. На пример, за изворот OST извор на датотека.ost, стандардната конвертирана PST-датотека ќе биде Source_recained.pst. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

празно

Можете директно да го внесете името на датотеката PST или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го името на датотеката PST.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen Exchange Recovery ќе сtarскенирање и конвертирање на податоци од изворот OST датотека до датотеката PST на дестинација. Лента за напредок

DataNumen Access Repair Бар напредок

ќе укаже на напредокот на конверзијата.

По процесот на конверзија, ако податоците се успешно претворени, ќе видите поле со порака како оваа:
празно

Сега можете да ја отворите конвертираната PST-датотека со Microsoft Outlook и да пристапите до податоците во неа.

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство