Кога користите Microsoft Excel за да отворите расипана датотека Excel xls или xlsx, ќе видите разни пораки за грешки, кои може да бидат малку збунувачки за вас. Затоа, тука ќе се обидеме да ги наведеме сите можни грешки, подредени според нивната фреквенција. Можете да ја користите нашата алатка за обновување на Excel DataNumen Excel Repair за да ја поправите оштетената датотека Excel. Подолу ќе користиме 'filename.xlsx' за да го искажеме вашето оштетено име на датотека Excel.