Симптом:

При отворање на А. DWG датотека со AutoDesk AutoCAD, ја гледате следнава порака за грешка:

Не Автодеск DWG

Прецизно објаснување:

Ова не е грешка во паника. AutoDesk додава чек на сите DWG датотеки создадени од сопствени производи. За оние создадени од производи од трети лица, ако не може да ја помине проверката, тогаш AutoCAD ќе ја пријави горната грешка при отворање на датотеките.

Можете да го користите нашиот производ DataNumen DWG Recovery за поправка на DWG датотека и производство на А. DWG датотека што ќе ја помине проверката и никогаш повеќе нема да ја произведе грешката.

Референци: