Зошто DataNumen DWG Recovery?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на а DWG производ за обновување. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen DWG Recovery има најдобра стапка на закрепнување, многу подобро од кој било друг конкурент на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen DWG Recovery ја пуши конкуренцијата

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на грешки во AutoCAD поради корумпирани DWG додадени фајлови:


решенија
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen DWG Recovery v3.0


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за враќање на AutoCAD R14 до 2021 година DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на следниве објекти во DWG датотеки: БЛОК, ТОЧКА, ЛИНИЈА, ЛАК, КРУГ, ЕЛИПСА, СПЛАЈН, ХЛАЈН, РЕЈ, Цврст, 3Д лице, ЛВПОЛИЛИН, ПОЛИЛИН (2Д), ПОЛИЛИН (3Д), ПОЛИЛИН (ЛИЦЕ), ПОЛИЛИН (МЕСИ), ВЕРТЕКС , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), ДИМЕНЗИЈА (ЛИНИЈА) ПОСТАВЕНО), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-точки), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-ln), ДИМЕНЗИЈА (РАДИУС), ДИМЕНЗИЈА (ДИЈАМЕТР), ЛИДЕР, ТОЛЕРАНЦИЈА, БЛОК КОНТРОЛА ОБЈ, БЛОК ХЕДЕР, КОНТРОЛА НА ЛИЈА ОБЈЛЕ СТИЛ, КОНТРОЛА НА ЛИПИ ОБЈ, ЛТИП, ПРИГЛЕД НА КОНТРОЛА ОБЈ, ПОГЛЕД, УЧЕ КОНТРОЛА ОБЈ, УЦС, КОНТРОЛА НА ВОПОРТ, ВПОРТ, КОНТРОЛА НА АПИД ОБЈ, АПИД, КОНТРОЛА НА ДИМСТИЛ ОБЈ, ДИМСТИЛ.
 • Поддршка за обновување лost & пронајдени предмети во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на избришаните објекти во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за закрепнување DWG цртање од темпотоrary датотеки кога ќе настане катастрофа на податоците.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во DWG формат и формат DXF.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во формат AutoCAD R14 до 2017 година.
 • Поддршка за поправка DWG датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на DWG датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите AutoCAD DWG датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen DWG Recovery да го направите оштетениот AutoCAD DWG Додадени фајлови:


Кога вашиот AutoCAD DWG датотеките се оштетени или оштетени и не можете да ги отворате нормално, можете да ги користите DataNumen DWG Recovery за скенирање на DWG датотеки и вратете што е можно повеќе податоци од нив.

Start DataNumen DWG Recovery.

DataNumen DWG Recovery

Забелешка: Пред враќање на корумпиран или оштетен dwg датотеки со DataNumen DWG Recovery, затворете ги сите други апликации што можат да ги изменат dwg додадени фајлови.

Изберете го оштетениот или оштетениот dwg датотека што треба да се обнови:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете dwg име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на dwg датотеката што треба да се обнови на локалниот компјутер.

Ако знаете форматот на изворот е оштетен DWG датотека, тогаш можете да ја наведете во полето за комбинирање: Изберете формат на изворна датотека

Стандардно, поставено е на „Автоматско определување“, што значи DataNumen DWG Recovery автоматски ќе го анализира и утврди неговиот формат.

Во моментов, следниве формати се поддржани за изворот DWG датотеки:

AutoCAD 2013-2017 DWG формат
AutoCAD 2010-2012 DWG формат
AutoCAD 2007-2009 DWG формат
AutoCAD 2004-2006 DWG формат
AutoCAD 2000-2003 DWG формат
AutoCAD R14 DWG формат

По дифолт, DataNumen DWG Recovery ќе го зачува фиксниот dwg датотека во нова датотека со име xxxx_fixed.dwg, каде xxxx е името на изворот dwg досие. На пример, за изворот dwg досие Оштетено.dwg, стандардното име за фиксната датотека ќе биде Damaged_fixed.dwg. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Ако излезната фиксна датотека има.DWG продолжување, тогаш DataNumen DWG Recovery ќе го исфрли во DWG формат.

Ако излезната фиксна датотека има продолжување .DXF, тогаш DataNumen DWG Recovery ќе го издаде во формат DXF.

Можете да го наведете излезниот фиксен формат на датотека во полето за комбинирање: Изберете Формат на датотека за дестинација

Стандардно, ако не го наведете форматот на излезната датотека, тогаш DataNumen DWG Recovery ќе го користи истиот формат како и изворот DWG датотека.

Во моментов се поддржани следниве излезни формати:

AutoCAD 2013-2017 DWG формат
AutoCAD 2010-2012 DWG формат
AutoCAD 2007-2009 DWG формат
AutoCAD 2004-2006 DWG формат
AutoCAD 2000-2003 DWG формат
AutoCAD R14 DWG формат

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen DWG Recovery ќе сtarскенирање и враќање на изворот dwg досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на закрепнување, ако изворот dwg датотеката може успешно да се врати, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите фиксниот dwg датотека со AutoCAD или друга dwg комунални услуги.

Повеќе информации


DataNumen DWG Recovery 3.0 е објавен на 3-ти мај 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 2.1 е објавен на 16 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.9 е објавен на 4 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.8 е објавен на 30 јуни 2020 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD 2018 до 2021 година DWG додадени фајлови.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.7 е објавен на 19 ноември 2019 година

 • Редизајн на серискиот мотор за враќање.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за серија за обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.6 е објавен на 19 април 2018 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD 2015 до 2017 година DWG додадени фајлови.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.5 е објавен на 29 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD R14 до 2003 година DWG додадени фајлови.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.1 е објавен на 31 март 2014 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD 2004 до 2006 година DWG додадени фајлови.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen DWG Recovery 1.0 е објавен на 7 јануари 2014 година

 • Поддршка за враќање на AutoCAD 2010 до 2014 година DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на следниве објекти во DWG датотеки: БЛОК, ТОЧКА, ЛИНИЈА, ЛАК, КРУГ, ЕЛИПСА, СПЛАЈН, ХЛАНИЕ, РЕЈ, Цврст, 3ДФЕСИ, ЛВПОЛИЛИН, ПОЛИЛИН (2Д), ПОЛИЛИН (3Д), ПОЛИЛИН (ЛИЦЕ), ПОЛИЛИН (МЕСИ), ВЕРТЕКС , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), ДИМЕНЗИЈА (ЛИНИЈА) ПОСТАВЕНО), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-Пт), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-Лн), ДИМЕНЗИЈА (РАДИУС), ДИМЕНЗИЈА (ДИЈАМЕТР), ЛИДЕР, ТОЛЕРАНЦИЈА, БЛОК КОНТРОЛА ОБЈ, БЛОК ХЕДЕР, КОНТРОЛА НА ЛИЈЕ ОБЈЛЕ STYLE, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, VIEW CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, VPORT CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONTROL OBJ, DIMSTY
 • Поддршка за обновување лost & пронајдени предмети во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на избришаните објекти во DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во DWG формат и формат DXF.
 • Поддршка за излез на фиксна датотека во формат AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 до 2014 година.
 • Поддршка за поправка DWG датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од DWG додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на DWG датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите Outlook DWG датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).